Přesto že se mi povedl a chuťvě nebyl špatný,hodnotím za 2.
těsto je strašně řídké měla jsem strach co s toho vznikne a tak jsem přidala mouku-vysledek nic-moc tuhá cihla
moc hezky se upeče, přidávám skořici.
Vyzkoušela jsem, jcelkem dobrá, ale hlavně oceňuji jednoduchost a dávám za 2. Vyzkouším ještě příště variantu s jablky, třeba bude chutnat ještě víc.
Věro,pokud nemáte program dort, cake lze tzv improvizovat nejdříve použit prog. těsto,ale jen po dobu než se ingredience důkladně promísí potom vypnout a použít program pečení.Pouze pro recepty s pečícím práškem.
Je mi to líto, ale neporadím. Já s kynutým těstem z pekárny problémy nemám. Ale zkuste vyzkoušet rady ostatních (nař. u receptu na buchty), ty bývají velice osvědčené.
Děkuji paní Danuše. Nemohla byste mi poradit i s recepty na kynuté těsto? Psala jsem komentář k loupáčkům... Nevydařily se mi a nevím proč. Děkuji!
Byl přidán navíc, zbyla náplň do buchet-:)
Ráda bych tento recept zkusila, tak snad se vydaří. Výsledek na fotce vypadá fantasticky. Když je v receptu zmiňovaný ten mák - je jím nahrazená mouka, nebo je to navíc?
Věrko, program DORT (CAKE) je jen u těch pekáren, které zvládají i pečení moučníků s práškem do pečiva (bez droždí). 'Tento program nemá totiž fázi kynutí.
Anglicky SWEET
Věro, podívejte se do návodu k Vaší pekárně, nevím sice, jakou máte, ale mělo by tam být něco jako SLADKÝ, nebo totéž v angličtině ( teď nevím přesně ).
Nemám program Dort ani Cake čím mám nahradit?
Zkoušeli jste někdo přidat 1-2 jablka krájená na kostičky + trocha skořice a špetka badyánu ? Výsledek překvapí :-)
Dala jsem mlete lískové oříšky,kakao a kypřící prášek do perníku a chutnalo to taky skvěle.
Tak já vydržím. Děkuju a přeju přijemný víkend.
Vydržte do zítřka, dneska se na ně chystám:-) a případně dám vědět. Rozhodně těsto na "kynutý koláč s ovocem" je osvědčené a neuteče.
Paní Bednářová,vaše recepty jsou jeden lepší než druhý.Zrovna včera jsem koupila pytlík máku na buchty, ale zkusím tohle. Prosím vás, nemáte někde v šuplíčku recept na klasické kynuté těsto na buchty tak, aby se mi vešlo do pekárny a při kynutí neuteklo?