Vcera jsem to umichala a bylo to super. Ani se to nestacilo rozlezet, manzel moc pochvaloval.
Ale to už Lenka píše o úplně jiném receptu, nezná toto, ale zná Rumcajs salát.
Pane Froněk, špekáček rozpůlím, rozčtvrtím a pak držím pohromadě a krájím na plátky dle svého uvážení já dělala asi půl cm. U Moravanky jsem pokrájela jen okurky na kolečka a cibuli na kolečka Zasílám pro dopřesnění foto.
Lenko to co děláš ty, znám pod názvem sloní žrádlo :-)) mimochodem také velmi chutné, ale trochu jiné než tento recept.
Já to znám už leta pod názvem "Rumcajs salát". Nedává se tam sice ta Moravanka, zato se předem prohřejí v rendlíku dochucovací přísady (hořčice,vorčestr, kečup, olej, cukr, ocet, sůl, pepř) - aby se dobře spojily. Dál už je vše stejné a je to dobré se slaným rohlíkem.
Pro informaci všem co zde píší, recept jsem vyzkoušela a je opravdu moc chutný, tak jak píší vše dle receptu.... a funguje to a je to chuťovka a dá se to jíst hned, odleželé zkusím večer a už se těším.... odzkoušejte a budete mile překvapeni. Dávám 1
Někdy dělávám utopence na kolečka, protože když si je dáváme, tak máme každý mističku a vidličku a krásně se pojídají. Také tehdy, když zapomenu je naložit hodně dopředu, tak tyto menší kousky stačí uležet kratší dobu, protože se dřív protáhnou.
Nechápu pane Froňku, proč by se měl autor receptu spojovat s vámi a nemohl dopřesnění napsat nám všem. A také nevím, co je vám nepochopitelné na tom, že se dá něco do mísy, pak se to osolí a promíchá.
Toto mi pripadá skôr ako šalát zo špekačkov, nie ako utopenci, ale môže to byť tiež dobré, sú tam samé dobré veci.
No nevim,jestli to bude chutnat,jako utopenci.Raději si dám tu práci a udělám je naložené
Zaujal mne recept,ale zcela ho nepochopil.Byl bych rád,kdyby se se mnou autor spojil ohledně dopřesnění.(např,špekáčky rozčtvrtit a pak ještě nakrájet na plátky ? To už je droboť.I postup je mi nejasný.(zalijeme a pak osolíme a opepříme ?) Jinak bych to zkusil po dopřesnění.