V kastrolu na lžíci oleje asi minutu restujte kari pastu, aby se důkladně rozvoněla. Přidejte nastrouhaný zázvor, jemně nasekaný česnek a velmi krátce orestujte, česnek se nesmí připálit, jen rozvonět. Zalijte kokosovým mlékem, vývarem a krátce promíchejte metličkou, aby se pasta v tekutině dobře rozpustila. Přidejte limetové listy a citronovou trávu, do které několikrát důkladně bouchněte tupou hranou nože. Přiveďte k varu.
Květák rozeberte na menší růžičky a přidejte do omáčky. Vařte, aby byl na skus. Kadeřávek zbavte tuhých stonků a natrhejte na kousky velikosti sousta, cizrnu slijte a obojí přidejte do karí. Teď už jen asi minutu prohřejte a dochuťte rybí omáčkou. Vylovte limetové listy a citronovou trávu, rozdělte do misek, přidejte čerstvý koriandr a podle chuti pokrájenou chilli papričku. Podávejte s jasmínovou rýží.