• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rychlé těsto na slaný koláč
Napište svůj komentář k receptu

Rychlé těsto na slaný koláč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlé těsto na slaný koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • sůl
    • 0,50
      hrnek voda hodně horká

Postup přípravy receptu

1
Ze všech přísad zpracujeme těsto a necháme chvilku odpočinout. Těsto pak můžeme do formy buď vyválet, nebo jen rukama namačkat. Náplň těsta dle vlastního vkusu.
2
Dobrá je nakrájená šunka, sýr, orestovaný pórek, zalít vejcem s mlékem nebo smetanou, okořenit a je hotovo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pizza těsto - rychlé a tenké

Pizza těsto - rychlé a tenké

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

NEKYNUTÉ ,RYCHLÉ TĚSTO NA ZÁVIN - ŠTRÚDL - od mojí babičky :-)

NEKYNUTÉ ,RYCHLÉ TĚSTO NA ZÁVIN -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Walkriel | 3. 8. 2015 19:50

    Tak vám nevím.. těsto je neskutečně olejový..působí nedopečeně.. a to jsem těsto nejdřív 25min. předpíkala na 175 stupňů..po přídání surovin jsem snížila teplotu a pekla do aleluja..až mi začala černat rajčata..vytáhnu a furt nic.. :/ za mě teda nikdy víc...olejové, těžké těsto...vůbec nám to doma nechutnalo...

  • Walkriel | 3. 8. 2015 19:49

    Tak vám nevím.. těsto je neskutečně olejový..působí nedopečeně.. a to jsem těsto nejdřív 25min. předpíkala na 175 stupňů..po přídání surovin jsem snížila teplotu a pekla do aleluja..až mi začala černat rajčata..vytáhnu a furt nic.. :/ za mě teda nikdy víc...olejové, těžké těsto...vůbec nám to doma nechutnalo...

  • Ota | 30. 5. 2014 11:22

    Těsto dát do formy kraje zaříznout záplatovat kde se to protrhlo dát péc Círka 15 až 20 min vyndat potřít vajíčkem a znovu na 5 min do trouby doplnit náplň zalít smetanou z rozkloktaným vejcem a znovu na 30 min do trouby při 175 stupních celsia hotovo.

  • Ann | 19. 2. 2014 21:30

    Dělala jsem to podle receptu a mám to hrozně moc olejovatý!!!!! A chuťově nijaký. Náplň dle časáku dobrá. ale těsto se nepovedlo :(

  • Martina.k | 30. 1. 2014 12:38

    Chuťově nic moc, příště zkusím přidat vajíčko, třeba bude lepší.

  • Sammythe | 25. 7. 2013 09:32

    Děkuji, dnes to zas vyzkouším :)

  • Dana | 21. 7. 2013 12:30

    Běžně se peče na 180°C, pokud tam máte něco hodně tekutého (smetana s vajíčky apod.), tak klidně na 160°C a delší dobu. Mně pečení trvá obvykle kolem 40 minut.

  • Sammythe | 20. 7. 2013 22:37

    Pekla jsem to poprvé, a nějak jsem u toho furt přehazovala teplotu a pečení se protáhlo na nějakou hodinu, a stejně se mi zdá, se to neupeklo. Prosím, na jakou teplotu se to peče? Raději nebudu známkovat, těsto udělám ještě jednou, ale až zjistím na kolik a možná i jak dlouho.

  • kuchtička | 16. 5. 2012 18:21

    Tak nevim, kde se stala chyba. Těsto se neudělalo, i když jsem to pekla skoro hodinu. Možná je problém, že jsem dala olivový olej :-\

  • Cacica
    Cacica | 20. 11. 2011 14:33

    Používám toto těsto často, třeba v kombinaci: strouhané předvařené brambory, zakysaná smetana s bylinkami a česnekem, na to plátky rajčat, na nudličky šunku a navrch strouhaný sýr....nebo třeba s mletým masem...taky paráda...

  • anonym | 1. 10. 2011 19:23

    Je mi teprve 12 a myslím si že je to super třeba k večeři ;-) P.S.: Jde to i na sladko, třeba s jablky! :-P

  • Adela O | 7. 9. 2008 19:55

    vynikajici!

  • Jana Kutačová | 9. 7. 2006 12:57

    Takhle se vyrábí falešné lístkové těsto.Ta Maizena se dává proto,aby se to těsto lístkovalo.:o)

  • Anonym | 7. 7. 2006 22:27

    Proč se podsypáva Maizenou?

  • Alia | 6. 7. 2006 18:42

    Z tohoto testa, se da udelat i falesne listkove testo. Testo vyvalime, podsypeme Maizenou, a skladame jako testo listkove.

  • Alia | 3. 7. 2006 19:12

    Ta voda horka, zadny besamel.

  • berča | 3. 7. 2006 15:25

    Kdyby se přidalo droždí, je to takové pizzové těsto.

  • Jana Kutačová | 3. 7. 2006 14:05

    Myslím si,že toto těsto se zpracovává v míse smícháním všech přísad a nevaří se.Je tam napsáno horká voda,ale asi ne vřící.Aspoň tak to vidím já.:o)

  • Ivana Přikrylová | 3. 7. 2006 13:51

    Jen se chci zeptat: ta mouka se vaří ve vodě na jakýsi bešamel? Bojím se aby se neudělaly hrudky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Svačina Večeře Pozdní večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Rostlinný olej Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Nepečené trubičky II.

Nepečené trubičky II.

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Pečený tuňák s chřestem a holandskou omáčkou

Pečený tuňák s chřestem a holandskou…

Výborné mandarinkové řezy

Výborné mandarinkové řezy

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Jednoduchý koláč s rebarborou a drobenkou

Jednoduchý koláč s rebarborou a…

Burger s fat cat omáčkou

Burger s fat cat omáčkou

Sladký zeleninový salát z paprik, rajčat a okurek

Sladký zeleninový salát z paprik,…

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Červené špagety
Červené špagety
14
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Deník Aha! 10.10.2025

Deník Aha! 10.10.2025

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Americká megastar Taylor Swift: Skládá na prastarém klavíru z Čech

Americká megastar Taylor Swift: Skládá na prastarém klavíru z Čech

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

  • Recepty.cz
  • Rychlé těsto na slaný koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact