• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlé těsto na slaný koláč
Napište svůj komentář k receptu

Rychlé těsto na slaný koláč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlé těsto na slaný koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • sůl
    • 0,50
      hrnek voda hodně horká

Postup přípravy receptu

1
Ze všech přísad zpracujeme těsto a necháme chvilku odpočinout. Těsto pak můžeme do formy buď vyválet, nebo jen rukama namačkat. Náplň těsta dle vlastního vkusu.
2
Dobrá je nakrájená šunka, sýr, orestovaný pórek, zalít vejcem s mlékem nebo smetanou, okořenit a je hotovo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pizza těsto - rychlé a tenké

Pizza těsto - rychlé a tenké

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

NEKYNUTÉ ,RYCHLÉ TĚSTO NA ZÁVIN - ŠTRÚDL - od mojí babičky :-)

NEKYNUTÉ ,RYCHLÉ TĚSTO NA ZÁVIN -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Walkriel | 3. 8. 2015 19:50

    Tak vám nevím.. těsto je neskutečně olejový..působí nedopečeně.. a to jsem těsto nejdřív 25min. předpíkala na 175 stupňů..po přídání surovin jsem snížila teplotu a pekla do aleluja..až mi začala černat rajčata..vytáhnu a furt nic.. :/ za mě teda nikdy víc...olejové, těžké těsto...vůbec nám to doma nechutnalo...

  • Walkriel | 3. 8. 2015 19:49

    Tak vám nevím.. těsto je neskutečně olejový..působí nedopečeně.. a to jsem těsto nejdřív 25min. předpíkala na 175 stupňů..po přídání surovin jsem snížila teplotu a pekla do aleluja..až mi začala černat rajčata..vytáhnu a furt nic.. :/ za mě teda nikdy víc...olejové, těžké těsto...vůbec nám to doma nechutnalo...

  • Ota | 30. 5. 2014 11:22

    Těsto dát do formy kraje zaříznout záplatovat kde se to protrhlo dát péc Círka 15 až 20 min vyndat potřít vajíčkem a znovu na 5 min do trouby doplnit náplň zalít smetanou z rozkloktaným vejcem a znovu na 30 min do trouby při 175 stupních celsia hotovo.

  • Ann | 19. 2. 2014 21:30

    Dělala jsem to podle receptu a mám to hrozně moc olejovatý!!!!! A chuťově nijaký. Náplň dle časáku dobrá. ale těsto se nepovedlo :(

  • Martina.k | 30. 1. 2014 12:38

    Chuťově nic moc, příště zkusím přidat vajíčko, třeba bude lepší.

  • Sammythe | 25. 7. 2013 09:32

    Děkuji, dnes to zas vyzkouším :)

  • Dana | 21. 7. 2013 12:30

    Běžně se peče na 180°C, pokud tam máte něco hodně tekutého (smetana s vajíčky apod.), tak klidně na 160°C a delší dobu. Mně pečení trvá obvykle kolem 40 minut.

  • Sammythe | 20. 7. 2013 22:37

    Pekla jsem to poprvé, a nějak jsem u toho furt přehazovala teplotu a pečení se protáhlo na nějakou hodinu, a stejně se mi zdá, se to neupeklo. Prosím, na jakou teplotu se to peče? Raději nebudu známkovat, těsto udělám ještě jednou, ale až zjistím na kolik a možná i jak dlouho.

  • kuchtička | 16. 5. 2012 18:21

    Tak nevim, kde se stala chyba. Těsto se neudělalo, i když jsem to pekla skoro hodinu. Možná je problém, že jsem dala olivový olej :-\

  • Cacica
    Cacica | 20. 11. 2011 14:33

    Používám toto těsto často, třeba v kombinaci: strouhané předvařené brambory, zakysaná smetana s bylinkami a česnekem, na to plátky rajčat, na nudličky šunku a navrch strouhaný sýr....nebo třeba s mletým masem...taky paráda...

  • anonym | 1. 10. 2011 19:23

    Je mi teprve 12 a myslím si že je to super třeba k večeři ;-) P.S.: Jde to i na sladko, třeba s jablky! :-P

  • Adela O | 7. 9. 2008 19:55

    vynikajici!

  • Jana Kutačová | 9. 7. 2006 12:57

    Takhle se vyrábí falešné lístkové těsto.Ta Maizena se dává proto,aby se to těsto lístkovalo.:o)

  • Anonym | 7. 7. 2006 22:27

    Proč se podsypáva Maizenou?

  • Alia | 6. 7. 2006 18:42

    Z tohoto testa, se da udelat i falesne listkove testo. Testo vyvalime, podsypeme Maizenou, a skladame jako testo listkove.

  • Alia | 3. 7. 2006 19:12

    Ta voda horka, zadny besamel.

  • berča | 3. 7. 2006 15:25

    Kdyby se přidalo droždí, je to takové pizzové těsto.

  • Jana Kutačová | 3. 7. 2006 14:05

    Myslím si,že toto těsto se zpracovává v míse smícháním všech přísad a nevaří se.Je tam napsáno horká voda,ale asi ne vřící.Aspoň tak to vidím já.:o)

  • Ivana Přikrylová | 3. 7. 2006 13:51

    Jen se chci zeptat: ta mouka se vaří ve vodě na jakýsi bešamel? Bojím se aby se neudělaly hrudky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Svačina Večeře Pozdní večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Rostlinný olej Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Karamelovo-ořechové řezy

Karamelovo-ořechové řezy

Vajíčková pomazánka III.

Vajíčková pomazánka III.

Ananasový koláč III.

Ananasový koláč III.

Kuřecí křidélka - ideální na párty

Kuřecí křidélka - ideální na párty

Tvarohová pomazánka s ředkvičkami

Tvarohová pomazánka s ředkvičkami

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

Měsíčky s citronovou polevou

Měsíčky s citronovou polevou

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

71
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
48
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
29
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Trojbarevné tvarohové…
22
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cuketová polévka s mátou…
22
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Poslední fotky Jiřího Krampola (†87): Dva týdny před smrtí natáčel

Poslední fotky Jiřího Krampola (†87): Dva týdny před smrtí natáčel

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

  • Recepty.cz
  • Rychlé těsto na slaný koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact