Knedlíky byly výborné, měly úspěch místo špeku jsem dala anglickou slaninu a mouky jsem dávala podle sebe jak bylo těsto tuhé.
Na pařáku můžete vařit vše, co drží tvar, Veroniko. Soudím, že to by mohl být tento případ. Výhodou je, že se knedlíky nepřevaří, nerozvaří. Pravý špek je v podstatě uzené sádlo. Anglickou slaninu určitě dát můžete, jídlo bude o něco "dietnější", ale špek má nezaměnitelnou vůni.
Jsem začínající kuchařka a potřebuji poradit. Jaký je rozdíl mezi špekem a slaninou? Znám spíše název slanina, např.anglická. Potom mám strach, aby se mi knedlíky ve vodě nerozvařily. Slyšela jsem, že knedliky můžeme vařit i v páře (napařovat). Je možné i tyto knedliky vařit v páře? Ingredience a jejich množství nám to umožní? Děkuji
Velmi rychlé a dobré knedlíky! Hodí se i do omáček.