• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Rychlé punčové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Rychlé punčové řezy

autor: čoki
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 28
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlé punčové řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 200
      g cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      kostka hera rozpuštěná
    • 4
      ks vejce
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
  • Nálev
    • 150
      ml hnědý rum
    • 200
      ml jahodový sirup
  • Poleva
    • 300
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 3
      lžíce mléko horké
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Vše do mísy a smíchat, těsto rozdělit na dva díly. Do prvního dáme v prášku (t.j. nevařený) vanilkový pudink a do druhého jahodový pudink. Do pekáčku dáme nejprve vanilkové těsto a na něj hned jahodové těsto. Upečeme a na horkou buchtu nalijeme nálev smíchaný z: 150 ml rumu a 200 ml jahodového sirupu. Nechat vychladnout a polít polevou: 300 g moučkového cukru, 2 lžíce citronové šťávy, asi 3 lžíce horkého mléka.
2
Potřít vychladlou buchtu a pokapat čokoládou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Punčové kokosové řezy

Punčové kokosové řezy

Punčové řezy pí Marečkové

Punčové řezy pí Marečkové

Punčové řezy - jako z cukrárny :-)

Punčové řezy - jako z cukrárny :-)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Punčové rezy | 9. 3. 2013 21:08

    Rychlé punčové řezy Středně obtížné vyzkoušelo kuchařů (2) Ingredience Polohrubá mouka 300 g :-D Cukr 200 g Vanilkový cukr 1 balíček <3 :-| :'( <:-) :-S :-! :-$ 8-) :-* :-* =-O :-\ :-[ :-D :-P ;-) :-( :-) :-S Kypřící prášek 1 balíček Hera rozpuštěná 1 kostka Vejce 4 ks Smetana ke šlehání 1 kelímek Nálev Rum 150 ml Jahodový sirup 200 ml Poleva Moučkový cukr 300 g Citrónová šťáva 2 lžíce Mléko horké 3 lžíce Čokoládová poleva Rychlé punčové řezy Postup přípravy: Zařazení: Moučníky, Zákusky, Řezy Vše do mísy a smíchat, těsto rozdělit na dva díly. Do prvního dáme v prášku (t.j. nevařený) vanilkový pudink a do druhého jahodový pudink. Do pekáčku dáme nejprve vanilkové těsto a na něj hned jahodové těsto. Upečeme a na horkou buchtu nalijeme nálev smíchaný z: 150 ml rumu a 200 ml jahodového sirupu. Nechat vychladnout a polít polevou: 300 g moučkového cukru, 2 lžíce citronové šťávy, asi 3 lžíce horkého mléka. Potřít vychladlou buchtu a pokapat čokoládou.

  • čoki | 1. 1. 2013 17:58

    Opravdu na obrazku je fotka myslím p.Povolne , která podle mého receptu popisuje úpravu v příspěvku. Já jako autorka receptu jsem neposlala foto, neboť jsem to neuměla. Můj recept je na rychlou přípravu napodobeniny puncaku a proto to nejde nazvat pravý punčovy dort.. Přesto Vám všem, které vyzkoušíte přeji dobrou chuť. Dobře to napsala v příspěvku moje kamarádka , která to odlehcila a upravila a je to také dobře i pro malá děcka. Tak na to mrkněte, třeba Vám to bude lepe vyhovovat.

  • Leňa | 17. 11. 2012 14:30

    Také jsem vyzkoušela, neměla jsem jahodový sirup, tak jsem ho nahradila povidly a místo jahodového pudinku jsem dala čokoládový. Vznikla z toho povedená buchta, i když je docela sladká, tak ji nebudu dělat každý víkend, ale jednou za čas přijde k chuťi ;-)

  • joa | 16. 11. 2012 23:37

    tiez som si vsimla,ze je ten recept nejako spatne napisany,tie cesta podla obrazku musia byt pecene zvlast pravdepodobne a v igredienci je jahodovy sirup a nie jahodovy pudink,no neva,vyskusam...

  • Michaela | 7. 11. 2012 12:35

    Pokud to dobře chápu, tak ten politý růžový plát šel nahoru, aby po zatížení pouštěl zálivku směrem gravitace dolů. Je to tak?

  • Jana | 17. 5. 2012 11:08

    Jsem ráda že je zde punčák ,ale v ingrediiích chybí vanil. a jahod. puding to mě zarazilo . :-(

  • Kačenka11 | 5. 1. 2012 21:26

    Tak jsem tu dobrotu s velkym nadšením dnes udělala <:-) Všem to MOC chutnalo. Mě osobně to chutná, ale vzhledově mi to punčák vůbec nepřipomíná. :-\ Dávám za 1, ale každý víkend - jako že peču i 2x do týdne - to péct nebudu 8-)

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 18:06

    Ukázala jsem to tetě když k ní měla přijet návštěva. Byli jsme tam i my a všem to chutnalo. Bylo to opravdu báječné! <:-)

  • sefira | 9. 11. 2011 14:50

    rychle, vyborne, chutnalo vsem

  • Eva1 | 15. 2. 2011 16:25

    Děkuji za recept, dlouho něco podobného hledám.

  • Olga Zehnalová | 22. 7. 2010 18:47

    ako tak pozerám tak na foto, sú dve biele časti cesta, tá druhá biela časť je pečená osobitne a po poliatí ružovej časti sa priložila na ňu, alebo ako sa to robí?

  • Jana Povolná | 21. 7. 2010 18:41

    Milé pekařky :-) ... před 4 roky jsem slíbila poslat obrázek .. to je strašné, jak ten čas letí :-)) , ale "staré" , dobré , osvědčené receptíky - k nim se ráda vracím a opět měli veliký úspěch :-)) foto jsem již odeslala .-) .Tentokrát jsem dělala z dvojité dávky - potřebovala jsem hoóódně řezů :-) - těsto rozdělila na 3 plechy - jeden s jahod. pudinkem , jeden s van .pudinkem a třetí - spodní plát jsem nechala bez příchutě . Zálivkou (celou dávkou - příště ještě přidám :-) jsem polévala zas jen růžový plát - pláty spojila marmeládou - zatížila jsem tak na 3 - 4 hoďky a dozdobila polevou a čokoládou . prostě dobrůtka pro mlsné jazýčky ,co mají rádi sladké - ač jsem všude ubírala na cukříku , i tak je dost sladký a s citr.polevou a čokoládou bezva kombinace :-)

  • jarmila krskova | 23. 2. 2009 14:44

    Receptu se da vytknout snad jen to, ze v ingrediencich jich pulka chybi (nakupuji podle seznamu ingredienci a pect jsem mohla jen diky tomu, ze me zarazila absence rumu a "neceho cerveneho"). Nicmene rezy jsou skutecne krasne (jako z cukrarny bylo vystizne receno) i chutove vyborne (ano, jsou moc sladke, ale navzdory tomu se mi zda, ze jsou mene sladke nez ty z obchodu). Pekla jsem na klasickem plechu a priste asi udelam z 1,5 davky, at je to trosku vyssi. K dispozici jsem mela bohuzel pouze jeden z tech sirupu, ktery jahody nevidel ani z rychliku, ale mozna i diky nemu je cervena vrstva skutecne krasne cervena, i kdyz jsem ji pred pecenim moc neverila. Recept v kazdem pripade prihazuji do oblibenych.

  • ren pan | 27. 4. 2007 20:46

    Pekla jsem na klasickém plechu. Buchta je opravdu jednoduchá a rychlá. Rodině buchta chutnala, na mě je příliš sladká. Příště určitě uberu cukr a sirup zředím vodou.

  • blanka | 10. 7. 2006 09:03

    Je to moc, moc dobrá buchta, ale jako sváteční řezy bych tento recept nepoužila. Velmi chválím, že je rychlá a není rozhodně suchá. Také jsem použila jugurt místo šlehačky. Zdálo se mi, že celé máslo a ještě tučná šlehačka by bylo hodně tučné a kalorické.

  • Stáňa | 29. 6. 2006 08:26

    Použila jsem plech 40x30 cm a to vyběhne asi 4 cm vysoká buchta + poleva, výsledkem vznikne celkem slušný moučník.

  • Maja | 28. 6. 2006 20:38

    Stáňa, delala jsi na jakem velkém plechu z tétodávky? Dekuji. Jsou moc dobré?

  • Stáňa | 28. 6. 2006 07:46

    Dělal jsem ho přesně podle receptu, jen jsem zapomněla koupit šlehačku, tak jsem jí nahradila bílým jogurtem a nálev - místo 150 ml rumu, jsem uvařila grog - asi 50 ml rumu a 100 ml vody a ovoněla jsem ho rumovou příchutí. Neboj se při polévání, že je nálevu moc, ono se to do horké buchty krásně vsákne.

  • Maja | 26. 6. 2006 19:20

    Stáňa, tak napíš presne recept jak si ho delala.Chci ho taky cez víkend udelat. Děkuji-

  • Stáňa Šašková | 26. 6. 2006 13:09

    Punčové řezy jsem pekla hlavně pro děti a připadala mi moc veliká dávka rumu. Telefonicky jsem se spojila s autorkou a po konzultaci jsem udělala grog a vylepšila ho cukrářskou rumovou příchutí. Když jsem na teplou buchtu lila nálev - 350 ml, byla jsem přesvědčená, že před konzumací budu muset rozdat polévkové lžíce, to jsem nemusela, moučník neměl chybu. Ještě jedno, trochu jsem recept odlehčila kaloricky i finančně, nahradila jsem šlehačku bílým jogurtem.

  • Hospodyňka | 29. 5. 2006 10:56

    Zkoušela jsem teď o víkendu. Mno, ta jahodová část je jen slabě růžová, to jsem byla trochu zklamaná. Jinak chutově docela dobré.

  • Jana Povolná | 25. 5. 2006 12:31

    polévala jsem jen jahodovou část,protože se to musí polévat horké,takže jsem si udělala dávku podle receptu a polila jsem jen ten jahodový plech a po vychladnutí jsem jahodovou část rozkrájela a opatrně přenesla na ten plech s tím upečeným světlým těstem ,který jsem potřela jahodovou marmeládou.

  • Zdena | 24. 5. 2006 20:52

    Janka, prosím Ťa , a vrch si poliala presne podľa receptu /sirup + rum/ alebo si robila večší dávku?Ďakujem

  • Jana Povolná | 24. 5. 2006 18:54

    cukr jsem také ubrala a punčáky upekla z dávky a půl ... světlé na jednom plechu a jahodové na druhém a pak jsem to spojila jahodovou marmeládou na povrch dala citr.polevu a pocákala čokoládou...byly jak z cukrárny,nikdo nechtěl věřit,že jsou doma dělané,ale bohužel se snědli tak rychle,že jsem je nestačila ani vyfotit... :-) ... tak snad příště :-)

  • Martina N | 22. 5. 2006 08:49

    Mám plech 26x38 a zdalo sa mi to dosť nízke.Asi nabudúce do tejto veľkosti urobím 1,5 dávky.

  • Zuza | 21. 5. 2006 16:39

    Mužete napsát jak velký plech používate?Je to obyčejný velký plech 30 x 40 cm?

  • Martina N | 21. 5. 2006 09:38

    Je to výborné. Jahodovú polovicu a polevu som vylepšila červenou potravinárskou farbou a koláč som natrela ríbezľovým lekvárom. Ale nabudúce dám menej cukru a viac to polejem sirupom a rumom:)

  • Lidka Puchingerová | 16. 5. 2006 10:39

    Pani Vero,řezy jsou opravdu sladké, také z každého receptu ubírám cukr,ale někdo má sladké rád.Žofie,dělám na menším plechu,mám dvě velikosti a ten velký je v teplovzd.troubě opravdu velký,tak na 1,5 dávky. Já vše smíchám dohromady,ale jistě neuškodí vejce vyšlehat .Použít můžete i griotku i punč.

  • Anonym | 15. 5. 2006 22:36

    Múže nám nekdo zodpovedat?

  • Lenka | 15. 5. 2006 14:17

    Můžu se zeptat jestli je jedno jestli tam dam punč,griotku nebo rum??? prosím poraďte.chci ho upéct se ségrou mamce k narozkám...

  • Jana | 14. 5. 2006 19:40

    Vše se zmícha dohromady, nebo se mají vejcevyšlehat s cukrem, atd?

  • Žofia | 13. 5. 2006 20:01

    Prosím Vás, tieto rezy sú na normálny plech,alebo menší? Ďakujem

  • Hanka | 12. 5. 2006 13:25

    Zkuste alespoň 50g cukru ze základu i z polevy ubrat,nemáme také rádi přeslaz.moučníky, takže množ. cukru ubírám přiměřeně u všech receptů.Punč.řezy patří i tak do té sladší kategorie,ale TYTO jsou výborné!

  • Vera Modrá | 12. 5. 2006 12:04

    Udělala jsem, neblo to špatné,ale dělat už to nebudu je to strašně sladké.Děkuju za recept.

  • Marie Svobodová | 7. 5. 2006 12:58

    Dnes jsem upekla, neměla jsem rum tak jsem nahradila griotkou a pod polevu potřela rybíz. marmeládou. Výborné už jsou skoro pryč.

  • Lidka Puchingerová | 3. 5. 2006 10:51

    Lenko, bohužel nemám zkušenost, protože se přes víkend vždy sní,ale asi bych více jak 3 dny neriskovala

  • ivanka | 3. 5. 2006 09:03

    rezy jsem uz stihla pect trikrat a vzdy se snedly.vyborne a hlavne rychle bez potreby mnoho nadobi.delala jsem je i do muffi formicek a polila vajecnym konakem,byl dost tuhy,tak se to pomalu vsakovalo a krasne se to provonelo.musi se to polevat horke.diky za paradni recept

  • Lenka | 3. 5. 2006 07:10

    Ahoj, zatím jsem ještě nevyzkoušela, ale zní to báječně. Chtěla bych řezy upéct na svatební hostinu. Mohla bych se zeptat, jak dlouho řezy vydrží dobré? Moc děkuji

  • Hanka | 2. 5. 2006 08:27

    Pekla jsem tento víkend,řezy měly v rodině velký úspěch,teď jsem malé vzorky + recepty rozdala kolegyňkam.Díky,budu péci častěji,mě se mokrá vůbec nezdála, ale proti gustu.....

  • anna | 27. 4. 2006 14:50

    upekla jsem to ale žádný zázrak se mě nepovedl.Bylo to nějak mokré

  • Marsí | 25. 4. 2006 11:43

    Milý Anonyme - řezy byly opravdu vynikající, vyzkoušela jsem, upekla, snědla, jak už jsem psala autorce...chyblo mi rumu, tak jsem to řízla whiskou a i tak to bylo výborné. Tohle bude oblíbený recept.

  • Manča | 24. 4. 2006 19:21

    Nezbyvá mi nic jiného než dát anonymu za pravdu,čekala jsem že někdo napíše jak chutnalo a nedočkala jsem se,skusila jsem sama a jak jsem již napsala řezy byly skvěle.Mohli by i ostatní napsat jak jim chutnalo či nechutnalo když už pekli.

  • Anonym | 24. 4. 2006 15:09

    Když už někdo napíše, že to hned vyzkouší, že jsou v troubě apod.(netýká se to pouze tohoto receptu), tak by také mohl napsat jak to chutnalo či nechutnalo. Takové komentáře by byly zajímavější jinak to vypadá, že to nestálo za nic(i když to třeba bylo dobré) a ostatní to může odradit.

  • Manča | 24. 4. 2006 09:45

    ´Řezy jsou skvělé,rychle upečeno rychle snězeno,manžel se jenom olizoval.dávám za jedna.

  • Klara Hanelova | 21. 4. 2006 11:30

    Hned zitra vyzkousim,vypada to dobre.

  • ivanka | 21. 4. 2006 09:28

    jsou v troube...dala jsem je do babovkove formy a udelala jen z 3/4 testa.zatim to krasne vybehlo a nadherne to voni.uvidime.

  • Eva | 20. 4. 2006 12:47

    vypadá to skvěle! zkusím ta těsta nalít vedle sebe a po upečení proložit (spojit marmeládou)

  • Airan | 20. 4. 2006 12:30

    Rezy vypadaji zajimave, dekuji za recept.

  • Marsí | 20. 4. 2006 11:49

    Mńamky..mňam..miluju punčové dortíky....zrovna potřebuju něco dneska uhňácat, tak to zkusím....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Řezy Pečení Narozeniny Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Čokoládová poleva Cukr Hera Hnědý rum Jahodový sirup Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Smetana ke šlehání Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Kakaové řezy s tvarohem a jablky

Kakaové řezy s tvarohem a jablky

Kefírový chléb

Kefírový chléb

Bagety z pekárny

Bagety z pekárny

Cibulačka s celerem

Cibulačka s celerem

Domácí paštika II.

Domácí paštika II.

Krůtí s rýžovými nudlemi

Krůtí s rýžovými nudlemi

Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)

Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

98
Rychlé zelené karí s mrkví a cizrnou
Rychlé zelené karí s…
83
Pečený květák s křupavou cizrnou a bramborami na bouchačku
Pečený květák s křupavou…
61
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci
60
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
42
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Rychlé podmáslové lívance z robota
Rychlé podmáslové lívance z robota
Rychlé povidlové řezy
Rychlé povidlové řezy
Rychlé pudinkové řezy
Rychlé pudinkové řezy
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Rychlé rohlíky plněné vanilkovým pudinkem
Rychlé rohlíky plněné vanilkovým…
Rychlé řezy s mákem
Rychlé řezy s mákem
  • Recepty.cz
  • Rychlé punčové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact