• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rychlé pudinkové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Rychlé pudinkové řezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 90
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlé pudinkové řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks listové těsto
    • 1
      balíček dětské piškoty
    • 0,80
      l mléko
    • 2
      balení vanilkový pudink
    • 2
      cukr krupice
    • kompotované ovoce nebo čerstvé

Postup přípravy receptu

1
Polovinu listového těsta rozválíme na plech, poskládáme na něj piškoty a zalijeme vychladlým pudinkem. Na pudink naklademe ovoce a navrch položíme druhý plát rozváleného listového těsta.
2
Řezy dáme do předem vyhřáté trouby a chvilinku pečeme. Krájíme vyhlazené a nejlépe chutnají v horkých letních dnech.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pudinkové řezy

Pudinkové řezy

Plněné pudinkové řezy

Plněné pudinkové řezy

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Pudinkové řezy - jako žloutkové

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alice | 6. 7. 2016 23:42

    Nevim proc ale spodek zakusku jsem mela nedopeceny! :-( Prosim poredte kde delam chybu.Dekuji.Alice

  • citronikhanci
    citronikhanci | 28. 2. 2015 11:09

    Tak včera vyzkoušeno jako narozeninový moučník a je to skvělé! Cukr jsem dala jen ten, co patří do pudinku podle návodu na sáčku, pekla jsem na pečícím papíru cca na 200 stupňů 25 - 30 minut dokud nebylo těsto na povrchu zlaté. Vychladit přes noc v lednici a bomba. Zařazuju do pravidelné kuchyně :).

  • Andrea P | 5. 1. 2015 13:18

    Vynikajici, nejlepsi vychlazene. Jednoznacne nelze jinak, nez doporucit. Do horkeho pudinku se muze pridat vavickovy tvaroh a dle potreby prisladit.

  • Andrea P | 5. 1. 2015 13:17

    Vynikajici, nejlepsi vychlazene. Jednoznacne nelze jinak, nez doporucit. Do horkeho pudinku se muze pridat vavickovy tvaroh a dle potreby prisladit.

  • sarka rudlova | 12. 7. 2013 21:07

    Super řezy, na léto ideální :-) Dělala jsem s jahodami. Listového těsta jsem ale použila trochu víc, 1 balení mi nestačilo, a naopak jsem ubrala piškotů, těch jsem dala jen tak decentně. Pudink jsem nechala vychladit a byla to chyba - byl příliš hustý na to, aby šel "nalít", takže příště ho naliju alespoň vlažný anebo ho udělám méně hustý. Místo cukru (mimochodem, v ingrediencích není uvedeno množství cukru) jsem sladila stévií. Celkově jsem ale spokojená a určitě budu péct častěji :-)

  • anys | 9. 6. 2013 11:16

    A co takhle trochu fantazie, tak pouzijte formu jakou mate doma ne?Ja mam treba ndnsi plech jak ostatni, a tak si vyvalim testo dle plechu, potom - pecici papir, dava se prakticky pod vsechno, a na kolik stupnu, odhadnu si to sama kdyz to tu neni,ale odsuzovat recept,protoze stojite poprve v kuchyni je ubohe, tak hlavne ze se chlubite ze jste z australie, ale vyvalet testo,dat na nej pudink a ovoce umi ima 4 ĺeta dcera

  • martin | 14. 4. 2013 14:24

    asi 20minut az 30 minut :-)

  • 3stanka | 7. 4. 2013 14:13

    vyzerá super sviežo preto ho chcem urobiť ale tiež som sa pozastavila na tom že pečieme chviličku ???? široký pojem .... niesom už začiatočník ale tato informácia je dôležitá , zvyčajne pečiem listkoé veci 18 až 20min ,tak že vyskušam a uvidím asi . a su tu kometáre že kto ho už robil a že bol vynikajuci atd.... nikto sa nezmienil že ako dlho sa piekol ? aspon som nenašla nič o tom škoda nerada experimentujem tak ked vysledok môžem pokaziť nezvratne ale to je len môj názor ;-)

  • Zuzka | 4. 1. 2013 13:02

    no vidíš to... :) tak to bude spokojený konzument.. :) :-D

  • Tereza | 31. 10. 2012 15:06

    JÁ to ale dělám raděj ne na celý plech v jednom kuse plech ... ale na dva - tři - samosatatné pruhy na plechu ... . spodní těsto rozválím položím - piškoty - ovoce - směs jablek s rozinkami a ořechy ? a okraje lehce přehnu nahoru a přimačknu ... je tam pak více toho propečeného listového těsta... Tak ať se Ti to povede a šťastným konzumentům chutná ... jo a ta trouba musí být super - 200 stupňů vyhřátá - zapínám troubu jak začnu valet těsto ... a pudink dostatečně tuhýýýý ...

  • niky | 2. 10. 2012 13:01

    ziju v australii a tak jsem hledala neco rychliho a ceskyho. Akorat ten recept neni uplne navod k postup jak by mel byt. Napr. zda pouzit plech nebo sklenenou zapikaci misku- aby se mi ten puding neroztekl ,pouzit pecici na papir na dno nebo olej nebo nic???? na obrazku je ovoce ukazane ze je zalite v puding ale recept pise dat nahoru na puding . Tak kdyz pisu recept tak bych si predstavovala cely postup prot to se to jmenuje recept. A jak dloyho se to to pece a na kolik stupnu ????? :-(

  • Petra | 2. 5. 2012 11:37

    ráda bych to zkusila jenom si nedokážu představit co je "chvilinku pečeme" ??? :-\

  • Petrusee
    Petrusee | 5. 9. 2011 19:43

    teď jsem to vytáhla z trouby a táta už v tom má nůž :D

  • Eman | 3. 6. 2011 14:21

    Nejsem autorkou receptu, ale těto vyjde na klasický hluboký plech. Majka

  • Q | 3. 6. 2011 13:59

    Prosím o radu. Chci to o víkendu upéct a pořád nemůžu přijít na to, jestli se peče na plechu nebo jestli musím dát těsto do formy (pekáče apod), aby pudink nevytekl. Když použiju jedno 400 g těsto, jak velký moučník z toho bude?

  • terush13 | 31. 5. 2011 15:16

    naprosto luxusní 8-)

  • V/\Veronika
    V/\Veronika | 13. 4. 2011 18:17

    Výborné ! :)

  • MartikK
    MartikK | 11. 3. 2011 21:57

    Dobrý lehoučký moučníček.

  • Hanka | 9. 2. 2011 16:06

    na chuť super, jen jsem udělala pudink z litru mleka a i tak ho bylo na plech malo, moucnik byl kapku tenky. aspon vim pro priste.

  • linda nová | 16. 9. 2010 20:49

    Dělám s kompotovanými meruňkami. Šťávu z kompotu použiju na puding - doleju do 1 litru mlékem a trochu víc přisladím. Puding pak je krásně tuhý a má příjemnou chuť.

  • Tereza Kalkusová | 16. 9. 2010 11:20

    Tak včera jsem zkoušela, jen jsem dala 2 listová těsta, protože je máme rádi. A piškoty jsem lehce pokapala šťávou z kompotovaných meruněk. Je to dobrota a rychlovka, no co víc dodat - dávám 1 a ukládám do oblíbených.

  • Jarka58 Hochmanová | 15. 1. 2010 00:22

    Čtu samou chválu na řezy,hned zítra koupím těsto a jdu tvořit.Recept zní úžasně.

  • hana Valentová | 29. 1. 2009 10:30

    Dělala jsem a super! Vše se snědlo, dělala jsem polovinu s jabkama a polovinu s meruňkama...

  • Majka Rončáková | 20. 3. 2008 09:19

    Dělala jsem to se strouhanýma jabkama, které mam sterilované ve sklenici.

  • milena čupelová | 18. 3. 2008 21:49

    dobrý večer,tento recept je opravdu vynikající,rezy dělám dost často a vždy se po nich jen zapráší....

  • Helena K. | 5. 1. 2008 19:38

    Dámy,já koukám jak blázen,jaké jste šikulky.A to si myslím,že umím péct,ale na tolik variant bych nepřišla.

  • Jana | 8. 7. 2007 20:52

    Jitko, Vaše řezy jsou výborné!Pekla jsem včera večer, dnes už nejsou....)).Jsou velice rychlé a ne tolik sladké, svěží-prostě mňam! Použila jsem kompotované meruńky a rybíz....Řezy byly mírně nakyslé-moc dobré! Myslím, že by šly piškoty pokapat i rumem nebo silnou kávou-bez ovoce-a pro dospěláky ke kávě by neměly chybu-vyzkouším...Nebo by šlo zaměnit i jinou chuť pudingu....Dle fantazie....Ale tyto řezy dle udaného receptu jsou vynikající, dávám 1s hvězdičkou!!!!

  • Martina Veselá | 11. 6. 2007 15:12

    Dělala jsem o víkendu s jahodami a bylo to moc dobré. Listová těsta jsem použila 2 a vyšlo to akorát na velký plech.

  • Simča Malotová | 15. 5. 2007 01:23

    Super recept! Já jsem ho musela dělat dvakrát během týdne, hrozně nám s manželem chutná. Jednou jsem ho zkusila s ananasem a broskvemi a podruhé s jahodami a mandarinkami. Obě varianty byly výborné, takže bych se švestek rozhodně nebála, Katko R.

  • Katka R | 3. 5. 2007 14:32

    Jen si to čtu a už se mi sbíhají sliny! Díky za tip, jdu vyndat listové těsto z mrazáku a hurá do toho. P.s.: Máte někdo zkušenosti,lze nahradit meruňky kompotovanými švestkami?

  • Jana | 7. 11. 2006 12:15

    Bebo,já vařím pudink z 1 l mléka a dvou sáčků pudink.prášku,nemusíte mít strach,neroztéká se to.Piškoty používám jen když dávám čerstvé hodně šťavnaté ovoce,nebo když dělám z listového těsta závin třeba s kompotovanými meruńkami.Jinak dávám jen pudink,navrch meruňky nebo třeba kompotovaný angrešt nebo jahody.Pudink liju teplý,ne vařící.Po upečení můžete potřít třeba čokoládovou polevou,ale i bez ní jsou řezy velmi dobré.

  • Václava Dvořáková | 7. 11. 2006 11:56

    Rychlý a výborný. Mňam mňam :-)

  • Majka Rončáková | 2. 11. 2006 13:19

    Používám teplý pudink, dobře se roztírá.

  • Jana Kutačová | 28. 10. 2006 09:59

    Tak,tyto řezy jsem upekla v pátek a dnes už z nich není vůbec nic.Myslím,že všem moc chutnaly.Měla jsem je o něco nižší než jsou na obrázku,ale s těma broskvema to opravdu vypadalo nádherně:o)

  • Blanka | 26. 10. 2006 20:44

    Výborné. Použila jsem kompotované broskve. Všem chutnalo.

  • Jirka ... | 23. 9. 2006 22:15

    naprosto vynikající:o) pekl jsem se strouhanými jablky sypanými skořicí a je to výborné, není to ani moc sladké jako nějaké podobné moučníky...:o) a hlavně je to hrozně rychlé a jednoduché:o) možná bych uvítal nějaké stížení, abych si s tím mohl více vyhrát, ale i tak se tyto řezy budou u nás péci častěji:o)

  • beba | 22. 9. 2006 14:26

    Keď použijem 2 pudingy a 8 dl mlieka, nie je ten uvarený puding po vychladnutí veľmi hustý ? A dá sa potom rozotrieť na koláč? Obyčajne totiž deťom varím 1 puding do 5 dl mlieka a je dosť hustý. Ďakujem za radu. Zajtra chcem urobiť.

  • Zuzana Šindlerová | 13. 9. 2006 14:52

    Vynikající je na piškoty nastrouhat jablíčka, posypat skořicovým cukrem a zalít pudinkem. Na to dát vrchní plát listového těsta.

  • Lucka | 13. 9. 2006 12:54

    mňamka, já ji udělala s meruňkama..rychlé, nenáročné a pěkně to vypadá..jen bych třeba příště na dolní plát těsta dala rybízovou marmeládu a trošku rumu :o), ať je to trochu pikantnější..jinak 1 a dávám do oblíbených :o)

  • Lenka S | 20. 8. 2006 22:29

    Já pekla asi na 220 stupňů těch 30 minut.

  • Lenka S | 20. 8. 2006 22:24

    Tento recept jsem našla i na jiném webu. Pekla jsem, ale bez vanilkového cukru a s čerstvými broskvemi. Je výborný, s vanilkovým cukrem je asi ještě lepší. Vyzkouším příště.

  • Markéta | 30. 4. 2006 18:12

    Právě jsem vyzkoušela a povedlo se na jedničku.S kompotovanými broskvemi,přímo na piškoty.

  • Diana | 9. 3. 2006 17:57

    Výborný recept. Já jsem použila kompotované broskve, které jsem poskládala až na piškoty a pak zalila horkým pudinkem. 2. plát listového těsta jsem potřela vajíčkem a pekla jsem to v el. troubě při 175 C asi 30 minut. V létě to musí být opravdu osvěžující moučník.Pro ostatní kuchařky: mám i foto !!!

  • Pavla Kloudová | 16. 1. 2006 15:35

    Výborné, zkoušela jsem to i s těmi jablky a přidala jsem ještě banán. Děkuji za recept, který se u nás bude pravidelně péci:o)

  • R. Šímová | 20. 7. 2005 20:20

    Já dávám ještě cukrovou polevu (nebo citrónovou).Někdy to pokapu čokoládou.Je to ještě chutnější a hlavně hezčí.

  • anonim | 4. 6. 2005 14:01

    No chuťově to unde ale ten pohled na to už takový výborný není

  • Anonym | 28. 5. 2005 18:50

    Jano, stači 2 hrnky 400ml :-)))

  • jana | 24. 5. 2005 15:24

    Prosím o radu,kolik je to 0,8l mléka,nemám odměrku,tak bych uvítala na hrnek. dík Jana

  • Evík | 23. 5. 2005 08:06

    Trochu jsem experimentovala.Na piškoty jsem na hrubo nastrouhala jablka.Posypala je skořicí a cukrem a navrch jsem nalila rozmíchaný tvaroh s rozinkami.Moc dobré.Vyzkoušejte.:-)

  • Jana Novakova | 21. 5. 2005 18:23

    Pani Lenko, prste zkuste pecici parir,doporucuji!

  • louda | 20. 5. 2005 18:43

    Výborné,dávám těsto na papír na pečení pak se nepřichytne

  • lenka fizikova | 19. 5. 2005 21:21

    dneska jsem ty rezy udelala,ale bohuzel se mi ten spodni dil testa pripekl i kdyz jsem to hlidala a nechala to tam jen 20 minut,takze se to musi pect na kratsi dobu,ale i tak ta chut byla opravdu dobra

  • Hanka Zelová | 19. 5. 2005 20:27

    Ta se prave pece,vypada uz ted velice vabne.Doufam, ze to bude podobne i chutnat.

  • Zuzana z Čech | 19. 5. 2005 18:56

    Milé dámy! když pridáte na vyválený plát 8-9 jablek které jste očistili na nastrouhaly na hrubo a pak teprve o ostatní tak máte vynikající placatý štrudl ! Pečeme to pri 180 stupních C 30 minut.Prejí Vám dobrou chuť

  • Andrea | 18. 5. 2005 14:28

    je to jednoduché a moc chutné

  • Lenka Vachutková | 16. 5. 2005 11:06

    Lenko,když si koupíte listové těsto, tak mívá obyčejně 400g a jsou tam dvě placky. Tu jednu vyválíte podle toho jaký máte pekáč,ale ten spodní plát udělejte o něco větší,aby pudink nevytekl! A ten vanilkový cukr dáte také do pudinku.

  • lenka fizikova | 15. 5. 2005 23:53

    jsem naprosty zacatecnik v peceni,potrebovala bych vedet jak silne ma byt to rozvalene testo?Ten vanilkovy cukr se posype na to ovoce?

  • Jana Novakova | 15. 5. 2005 13:32

    Davam 1, vsem moc chutnalo, pekla jsem to 25 minut na 190° v horkovzdusne troube a bylo akorat.

  • jaja 13 | 22. 3. 2005 19:25

    Tento moučník je vynikající s meruňkami. Ty piškoty tam prostě patří. Ale když to dělám s jablky, tak piškoty nedávám. Podle mých zkušeností je potřeba to péct tak na 160 - 170 stupňů alespoň 25 minut. Jinak je to spodní těsto v místech, kde se dotýká pudinku syrovější. Peču ráda, protože nemusím dělat těsto a ještě to i všem chutná.

  • Andrea Pastirčáková | 20. 1. 2005 19:22

    Je to opravdu moc dobré, chutná to i ještě teplé, ale samozřejmě se lépe krájí studené. Vypadá to zajímavě i na řezu.Já sama dávám na puding nastrouhaná jablka-je to super, osvěžující. Navrch ještě stříknu trochu šlehačky, prostě mňam.

  • Míla Kořínková | 16. 1. 2005 15:50

    Recept je podobný mým pudinkovo ovocným řezům ( rubrika moučníky),těsto nedávám lístkové, na těsto dám piškoty, pak ovoce a teprve potom pudink a druhou placku... piškoty šťávou z ovoce zvláční, a vznikne jakoby další vrstva těsta, řezy jsou vysoké jako hluboký plech a vychlazené druhý den... no pohádka, každý kdo ochutnal loudil recept, vyzkoušejte !!!

  • Emma | 16. 1. 2005 11:11

    Jak se může tento výrobek péct chvilinku,vždyť ten spodní plát z listového těsta nebude po "chvilince"pečený?Nebo se má napřed zapéct?A proč se tam dávají piškoty?Jdu to udělat,a jsem zvědavá,jak to chutná,ty piškoty mi tam nějak nesedí...

  • Jana z VM Řezníčková | 12. 1. 2005 16:39

    Já bych pekla tak na 200 - 220 st. Lístkové těsto je rychle upečené a ani ostatní suroviny moc nepotřebují.

  • Marcela Vrabcová | 12. 1. 2005 16:04

    Vypada to dobre, ale jelikoz jsem co se tyce listoveho testa zacatecnik, tak bych prosila o upresneni na kolik stupnu ma byt vyhrata trouba a co je chvilinka peceni. Jinak kolem toho budu zase poskakovat a premyslet, jestli to tam muzu nechat jeste dve minuty nebo ne. Dekuji.

  • Alena | 12. 1. 2005 13:22

    Je to i pro začátečníky výsledek je bomba, moc dobrý doporučuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Dětské piškoty Kompotované ovoce Listové těsto Mléko Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninové rizoto

Zeleninové rizoto

Olejová bábovka

Olejová bábovka

Hruškový džem se zázvorem

Hruškový džem se zázvorem

Celerový salát s jablkem

Celerový salát s jablkem

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Halušky se špenátem

Halušky se špenátem

Mikrovlnkové rychloMUFFINY

Mikrovlnkové rychloMUFFINY

Smoothie z červené řepy

Smoothie z červené řepy

Kokosové sušenky

Kokosové sušenky

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

174
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
72
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
69
Klasické lečo
Klasické lečo
66
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
60
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Rychlé perníčky
Rychlé perníčky
Rychlé podmáslové lívance z robota
Rychlé podmáslové lívance z robota
Rychlé povidlové řezy
Rychlé povidlové řezy
Rychlé punčové řezy
Rychlé punčové řezy
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Rychlé rohlíky plněné vanilkovým pudinkem
Rychlé rohlíky plněné vanilkovým…
  • Recepty.cz
  • Rychlé pudinkové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact