• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Rychlé pudinkové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Rychlé pudinkové řezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 90
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlé pudinkové řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks listové těsto
    • 1
      balíček dětské piškoty
    • 0,80
      l mléko
    • 2
      balení vanilkový pudink
    • 2
      cukr krupice
    • kompotované ovoce nebo čerstvé

Postup přípravy receptu

1
Polovinu listového těsta rozválíme na plech, poskládáme na něj piškoty a zalijeme vychladlým pudinkem. Na pudink naklademe ovoce a navrch položíme druhý plát rozváleného listového těsta.
2
Řezy dáme do předem vyhřáté trouby a chvilinku pečeme. Krájíme vyhlazené a nejlépe chutnají v horkých letních dnech.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pudinkové řezy

Pudinkové řezy

Plněné pudinkové řezy

Plněné pudinkové řezy

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Pudinkové řezy - jako žloutkové

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alice | 6. 7. 2016 23:42

    Nevim proc ale spodek zakusku jsem mela nedopeceny! :-( Prosim poredte kde delam chybu.Dekuji.Alice

  • citronikhanci
    citronikhanci | 28. 2. 2015 11:09

    Tak včera vyzkoušeno jako narozeninový moučník a je to skvělé! Cukr jsem dala jen ten, co patří do pudinku podle návodu na sáčku, pekla jsem na pečícím papíru cca na 200 stupňů 25 - 30 minut dokud nebylo těsto na povrchu zlaté. Vychladit přes noc v lednici a bomba. Zařazuju do pravidelné kuchyně :).

  • Andrea P | 5. 1. 2015 13:18

    Vynikajici, nejlepsi vychlazene. Jednoznacne nelze jinak, nez doporucit. Do horkeho pudinku se muze pridat vavickovy tvaroh a dle potreby prisladit.

  • Andrea P | 5. 1. 2015 13:17

    Vynikajici, nejlepsi vychlazene. Jednoznacne nelze jinak, nez doporucit. Do horkeho pudinku se muze pridat vavickovy tvaroh a dle potreby prisladit.

  • sarka rudlova | 12. 7. 2013 21:07

    Super řezy, na léto ideální :-) Dělala jsem s jahodami. Listového těsta jsem ale použila trochu víc, 1 balení mi nestačilo, a naopak jsem ubrala piškotů, těch jsem dala jen tak decentně. Pudink jsem nechala vychladit a byla to chyba - byl příliš hustý na to, aby šel "nalít", takže příště ho naliju alespoň vlažný anebo ho udělám méně hustý. Místo cukru (mimochodem, v ingrediencích není uvedeno množství cukru) jsem sladila stévií. Celkově jsem ale spokojená a určitě budu péct častěji :-)

  • anys | 9. 6. 2013 11:16

    A co takhle trochu fantazie, tak pouzijte formu jakou mate doma ne?Ja mam treba ndnsi plech jak ostatni, a tak si vyvalim testo dle plechu, potom - pecici papir, dava se prakticky pod vsechno, a na kolik stupnu, odhadnu si to sama kdyz to tu neni,ale odsuzovat recept,protoze stojite poprve v kuchyni je ubohe, tak hlavne ze se chlubite ze jste z australie, ale vyvalet testo,dat na nej pudink a ovoce umi ima 4 ĺeta dcera

  • martin | 14. 4. 2013 14:24

    asi 20minut az 30 minut :-)

  • 3stanka | 7. 4. 2013 14:13

    vyzerá super sviežo preto ho chcem urobiť ale tiež som sa pozastavila na tom že pečieme chviličku ???? široký pojem .... niesom už začiatočník ale tato informácia je dôležitá , zvyčajne pečiem listkoé veci 18 až 20min ,tak že vyskušam a uvidím asi . a su tu kometáre že kto ho už robil a že bol vynikajuci atd.... nikto sa nezmienil že ako dlho sa piekol ? aspon som nenašla nič o tom škoda nerada experimentujem tak ked vysledok môžem pokaziť nezvratne ale to je len môj názor ;-)

  • Zuzka | 4. 1. 2013 13:02

    no vidíš to... :) tak to bude spokojený konzument.. :) :-D

  • Tereza | 31. 10. 2012 15:06

    JÁ to ale dělám raděj ne na celý plech v jednom kuse plech ... ale na dva - tři - samosatatné pruhy na plechu ... . spodní těsto rozválím položím - piškoty - ovoce - směs jablek s rozinkami a ořechy ? a okraje lehce přehnu nahoru a přimačknu ... je tam pak více toho propečeného listového těsta... Tak ať se Ti to povede a šťastným konzumentům chutná ... jo a ta trouba musí být super - 200 stupňů vyhřátá - zapínám troubu jak začnu valet těsto ... a pudink dostatečně tuhýýýý ...

  • niky | 2. 10. 2012 13:01

    ziju v australii a tak jsem hledala neco rychliho a ceskyho. Akorat ten recept neni uplne navod k postup jak by mel byt. Napr. zda pouzit plech nebo sklenenou zapikaci misku- aby se mi ten puding neroztekl ,pouzit pecici na papir na dno nebo olej nebo nic???? na obrazku je ovoce ukazane ze je zalite v puding ale recept pise dat nahoru na puding . Tak kdyz pisu recept tak bych si predstavovala cely postup prot to se to jmenuje recept. A jak dloyho se to to pece a na kolik stupnu ????? :-(

  • Petra | 2. 5. 2012 11:37

    ráda bych to zkusila jenom si nedokážu představit co je "chvilinku pečeme" ??? :-\

  • Petrusee
    Petrusee | 5. 9. 2011 19:43

    teď jsem to vytáhla z trouby a táta už v tom má nůž :D

  • Eman | 3. 6. 2011 14:21

    Nejsem autorkou receptu, ale těto vyjde na klasický hluboký plech. Majka

  • Q | 3. 6. 2011 13:59

    Prosím o radu. Chci to o víkendu upéct a pořád nemůžu přijít na to, jestli se peče na plechu nebo jestli musím dát těsto do formy (pekáče apod), aby pudink nevytekl. Když použiju jedno 400 g těsto, jak velký moučník z toho bude?

  • terush13 | 31. 5. 2011 15:16

    naprosto luxusní 8-)

  • V/\Veronika
    V/\Veronika | 13. 4. 2011 18:17

    Výborné ! :)

  • MartikK
    MartikK | 11. 3. 2011 21:57

    Dobrý lehoučký moučníček.

  • Hanka | 9. 2. 2011 16:06

    na chuť super, jen jsem udělala pudink z litru mleka a i tak ho bylo na plech malo, moucnik byl kapku tenky. aspon vim pro priste.

  • linda nová | 16. 9. 2010 20:49

    Dělám s kompotovanými meruňkami. Šťávu z kompotu použiju na puding - doleju do 1 litru mlékem a trochu víc přisladím. Puding pak je krásně tuhý a má příjemnou chuť.

  • Tereza Kalkusová | 16. 9. 2010 11:20

    Tak včera jsem zkoušela, jen jsem dala 2 listová těsta, protože je máme rádi. A piškoty jsem lehce pokapala šťávou z kompotovaných meruněk. Je to dobrota a rychlovka, no co víc dodat - dávám 1 a ukládám do oblíbených.

  • Jarka58 Hochmanová | 15. 1. 2010 00:22

    Čtu samou chválu na řezy,hned zítra koupím těsto a jdu tvořit.Recept zní úžasně.

  • hana Valentová | 29. 1. 2009 10:30

    Dělala jsem a super! Vše se snědlo, dělala jsem polovinu s jabkama a polovinu s meruňkama...

  • Majka Rončáková | 20. 3. 2008 09:19

    Dělala jsem to se strouhanýma jabkama, které mam sterilované ve sklenici.

  • milena čupelová | 18. 3. 2008 21:49

    dobrý večer,tento recept je opravdu vynikající,rezy dělám dost často a vždy se po nich jen zapráší....

  • Helena K. | 5. 1. 2008 19:38

    Dámy,já koukám jak blázen,jaké jste šikulky.A to si myslím,že umím péct,ale na tolik variant bych nepřišla.

  • Jana | 8. 7. 2007 20:52

    Jitko, Vaše řezy jsou výborné!Pekla jsem včera večer, dnes už nejsou....)).Jsou velice rychlé a ne tolik sladké, svěží-prostě mňam! Použila jsem kompotované meruńky a rybíz....Řezy byly mírně nakyslé-moc dobré! Myslím, že by šly piškoty pokapat i rumem nebo silnou kávou-bez ovoce-a pro dospěláky ke kávě by neměly chybu-vyzkouším...Nebo by šlo zaměnit i jinou chuť pudingu....Dle fantazie....Ale tyto řezy dle udaného receptu jsou vynikající, dávám 1s hvězdičkou!!!!

  • Martina Veselá | 11. 6. 2007 15:12

    Dělala jsem o víkendu s jahodami a bylo to moc dobré. Listová těsta jsem použila 2 a vyšlo to akorát na velký plech.

  • Simča Malotová | 15. 5. 2007 01:23

    Super recept! Já jsem ho musela dělat dvakrát během týdne, hrozně nám s manželem chutná. Jednou jsem ho zkusila s ananasem a broskvemi a podruhé s jahodami a mandarinkami. Obě varianty byly výborné, takže bych se švestek rozhodně nebála, Katko R.

  • Katka R | 3. 5. 2007 14:32

    Jen si to čtu a už se mi sbíhají sliny! Díky za tip, jdu vyndat listové těsto z mrazáku a hurá do toho. P.s.: Máte někdo zkušenosti,lze nahradit meruňky kompotovanými švestkami?

  • Jana | 7. 11. 2006 12:15

    Bebo,já vařím pudink z 1 l mléka a dvou sáčků pudink.prášku,nemusíte mít strach,neroztéká se to.Piškoty používám jen když dávám čerstvé hodně šťavnaté ovoce,nebo když dělám z listového těsta závin třeba s kompotovanými meruńkami.Jinak dávám jen pudink,navrch meruňky nebo třeba kompotovaný angrešt nebo jahody.Pudink liju teplý,ne vařící.Po upečení můžete potřít třeba čokoládovou polevou,ale i bez ní jsou řezy velmi dobré.

  • Václava Dvořáková | 7. 11. 2006 11:56

    Rychlý a výborný. Mňam mňam :-)

  • Majka Rončáková | 2. 11. 2006 13:19

    Používám teplý pudink, dobře se roztírá.

  • Jana Kutačová | 28. 10. 2006 09:59

    Tak,tyto řezy jsem upekla v pátek a dnes už z nich není vůbec nic.Myslím,že všem moc chutnaly.Měla jsem je o něco nižší než jsou na obrázku,ale s těma broskvema to opravdu vypadalo nádherně:o)

  • Blanka | 26. 10. 2006 20:44

    Výborné. Použila jsem kompotované broskve. Všem chutnalo.

  • Jirka ... | 23. 9. 2006 22:15

    naprosto vynikající:o) pekl jsem se strouhanými jablky sypanými skořicí a je to výborné, není to ani moc sladké jako nějaké podobné moučníky...:o) a hlavně je to hrozně rychlé a jednoduché:o) možná bych uvítal nějaké stížení, abych si s tím mohl více vyhrát, ale i tak se tyto řezy budou u nás péci častěji:o)

  • beba | 22. 9. 2006 14:26

    Keď použijem 2 pudingy a 8 dl mlieka, nie je ten uvarený puding po vychladnutí veľmi hustý ? A dá sa potom rozotrieť na koláč? Obyčajne totiž deťom varím 1 puding do 5 dl mlieka a je dosť hustý. Ďakujem za radu. Zajtra chcem urobiť.

  • Zuzana Šindlerová | 13. 9. 2006 14:52

    Vynikající je na piškoty nastrouhat jablíčka, posypat skořicovým cukrem a zalít pudinkem. Na to dát vrchní plát listového těsta.

  • Lucka | 13. 9. 2006 12:54

    mňamka, já ji udělala s meruňkama..rychlé, nenáročné a pěkně to vypadá..jen bych třeba příště na dolní plát těsta dala rybízovou marmeládu a trošku rumu :o), ať je to trochu pikantnější..jinak 1 a dávám do oblíbených :o)

  • Lenka S | 20. 8. 2006 22:29

    Já pekla asi na 220 stupňů těch 30 minut.

  • Lenka S | 20. 8. 2006 22:24

    Tento recept jsem našla i na jiném webu. Pekla jsem, ale bez vanilkového cukru a s čerstvými broskvemi. Je výborný, s vanilkovým cukrem je asi ještě lepší. Vyzkouším příště.

  • Markéta | 30. 4. 2006 18:12

    Právě jsem vyzkoušela a povedlo se na jedničku.S kompotovanými broskvemi,přímo na piškoty.

  • Diana | 9. 3. 2006 17:57

    Výborný recept. Já jsem použila kompotované broskve, které jsem poskládala až na piškoty a pak zalila horkým pudinkem. 2. plát listového těsta jsem potřela vajíčkem a pekla jsem to v el. troubě při 175 C asi 30 minut. V létě to musí být opravdu osvěžující moučník.Pro ostatní kuchařky: mám i foto !!!

  • Pavla Kloudová | 16. 1. 2006 15:35

    Výborné, zkoušela jsem to i s těmi jablky a přidala jsem ještě banán. Děkuji za recept, který se u nás bude pravidelně péci:o)

  • R. Šímová | 20. 7. 2005 20:20

    Já dávám ještě cukrovou polevu (nebo citrónovou).Někdy to pokapu čokoládou.Je to ještě chutnější a hlavně hezčí.

  • anonim | 4. 6. 2005 14:01

    No chuťově to unde ale ten pohled na to už takový výborný není

  • Anonym | 28. 5. 2005 18:50

    Jano, stači 2 hrnky 400ml :-)))

  • jana | 24. 5. 2005 15:24

    Prosím o radu,kolik je to 0,8l mléka,nemám odměrku,tak bych uvítala na hrnek. dík Jana

  • Evík | 23. 5. 2005 08:06

    Trochu jsem experimentovala.Na piškoty jsem na hrubo nastrouhala jablka.Posypala je skořicí a cukrem a navrch jsem nalila rozmíchaný tvaroh s rozinkami.Moc dobré.Vyzkoušejte.:-)

  • Jana Novakova | 21. 5. 2005 18:23

    Pani Lenko, prste zkuste pecici parir,doporucuji!

  • louda | 20. 5. 2005 18:43

    Výborné,dávám těsto na papír na pečení pak se nepřichytne

  • lenka fizikova | 19. 5. 2005 21:21

    dneska jsem ty rezy udelala,ale bohuzel se mi ten spodni dil testa pripekl i kdyz jsem to hlidala a nechala to tam jen 20 minut,takze se to musi pect na kratsi dobu,ale i tak ta chut byla opravdu dobra

  • Hanka Zelová | 19. 5. 2005 20:27

    Ta se prave pece,vypada uz ted velice vabne.Doufam, ze to bude podobne i chutnat.

  • Zuzana z Čech | 19. 5. 2005 18:56

    Milé dámy! když pridáte na vyválený plát 8-9 jablek které jste očistili na nastrouhaly na hrubo a pak teprve o ostatní tak máte vynikající placatý štrudl ! Pečeme to pri 180 stupních C 30 minut.Prejí Vám dobrou chuť

  • Andrea | 18. 5. 2005 14:28

    je to jednoduché a moc chutné

  • Lenka Vachutková | 16. 5. 2005 11:06

    Lenko,když si koupíte listové těsto, tak mívá obyčejně 400g a jsou tam dvě placky. Tu jednu vyválíte podle toho jaký máte pekáč,ale ten spodní plát udělejte o něco větší,aby pudink nevytekl! A ten vanilkový cukr dáte také do pudinku.

  • lenka fizikova | 15. 5. 2005 23:53

    jsem naprosty zacatecnik v peceni,potrebovala bych vedet jak silne ma byt to rozvalene testo?Ten vanilkovy cukr se posype na to ovoce?

  • Jana Novakova | 15. 5. 2005 13:32

    Davam 1, vsem moc chutnalo, pekla jsem to 25 minut na 190° v horkovzdusne troube a bylo akorat.

  • jaja 13 | 22. 3. 2005 19:25

    Tento moučník je vynikající s meruňkami. Ty piškoty tam prostě patří. Ale když to dělám s jablky, tak piškoty nedávám. Podle mých zkušeností je potřeba to péct tak na 160 - 170 stupňů alespoň 25 minut. Jinak je to spodní těsto v místech, kde se dotýká pudinku syrovější. Peču ráda, protože nemusím dělat těsto a ještě to i všem chutná.

  • Andrea Pastirčáková | 20. 1. 2005 19:22

    Je to opravdu moc dobré, chutná to i ještě teplé, ale samozřejmě se lépe krájí studené. Vypadá to zajímavě i na řezu.Já sama dávám na puding nastrouhaná jablka-je to super, osvěžující. Navrch ještě stříknu trochu šlehačky, prostě mňam.

  • Míla Kořínková | 16. 1. 2005 15:50

    Recept je podobný mým pudinkovo ovocným řezům ( rubrika moučníky),těsto nedávám lístkové, na těsto dám piškoty, pak ovoce a teprve potom pudink a druhou placku... piškoty šťávou z ovoce zvláční, a vznikne jakoby další vrstva těsta, řezy jsou vysoké jako hluboký plech a vychlazené druhý den... no pohádka, každý kdo ochutnal loudil recept, vyzkoušejte !!!

  • Emma | 16. 1. 2005 11:11

    Jak se může tento výrobek péct chvilinku,vždyť ten spodní plát z listového těsta nebude po "chvilince"pečený?Nebo se má napřed zapéct?A proč se tam dávají piškoty?Jdu to udělat,a jsem zvědavá,jak to chutná,ty piškoty mi tam nějak nesedí...

  • Jana z VM Řezníčková | 12. 1. 2005 16:39

    Já bych pekla tak na 200 - 220 st. Lístkové těsto je rychle upečené a ani ostatní suroviny moc nepotřebují.

  • Marcela Vrabcová | 12. 1. 2005 16:04

    Vypada to dobre, ale jelikoz jsem co se tyce listoveho testa zacatecnik, tak bych prosila o upresneni na kolik stupnu ma byt vyhrata trouba a co je chvilinka peceni. Jinak kolem toho budu zase poskakovat a premyslet, jestli to tam muzu nechat jeste dve minuty nebo ne. Dekuji.

  • Alena | 12. 1. 2005 13:22

    Je to i pro začátečníky výsledek je bomba, moc dobrý doporučuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Dětské piškoty Kompotované ovoce Listové těsto Mléko Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lahodný čokoládový krém na dorty

Lahodný čokoládový krém na dorty

Česneková pomazánka z tvarohu

Česneková pomazánka z tvarohu

Nejlepší pomazánka na chlebíčky

Nejlepší pomazánka na chlebíčky

Banánové placičky

Banánové placičky

Rizoto s vepřovou konzervou

Rizoto s vepřovou konzervou

Jednoduché karamelové řezy

Jednoduché karamelové řezy

"Braunýs"

"Braunýs"

Grilovaný řapíkatý celer

Grilovaný řapíkatý celer

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Doporučujeme

30 minut
Chřestový quiche

Chřestový quiche

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

47
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
44
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
38
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
27
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem
26
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…

Zajímavé články

Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5 způsobů, jak ji můžete použít
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5…
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a co z nich uvařit?
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a…
Nejlepší rebarborové koláče: S drobenkou, sněhovou čepicí i pro bezlepkáře
Nejlepší rebarborové koláče: S drobenkou,…
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
AHA.cz Karel Voříšek: Zásadní porušení pravidel televize!

Karel Voříšek: Zásadní porušení pravidel televize!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

Ženy.cz Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Blesk.cz Sexsymbol David Hasselhoff stárne: Mitch na vozíku!

Sexsymbol David Hasselhoff stárne: Mitch na vozíku!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Rituál pro čistý prostor i mysl: Jak na vykuřování a jaké byliny vás podpoří při očistě domova?

Rituál pro čistý prostor i mysl: Jak na vykuřování a jaké byliny vás podpoří při očistě domova?

Další doporučené recepty:

Rychlé perníčky
Rychlé perníčky
Rychlé podmáslové lívance z robota
Rychlé podmáslové lívance z robota
Rychlé povidlové řezy
Rychlé povidlové řezy
Rychlé punčové řezy
Rychlé punčové řezy
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Rychlé rohlíky plněné vanilkovým pudinkem
Rychlé rohlíky plněné vanilkovým…
  • Recepty.cz
  • Rychlé pudinkové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact