• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rychlé pohoštění 1. 2. 3.
Napište svůj komentář k receptu

Rychlé pohoštění 1. 2. 3.

autor: Jana Han
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlé pohoštění 1. 2. 3.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • 1.
    • trvanlivý salám kolečka 2-3 mm
    • zakysaná smetana
    • bazalka lístky - čerstvé
  • 2.
    • toastový chléb plátky
    • lučina
    • šunka
    • strouhaný křen
    • pažitka
  • 3.
    • strouhaný parmazán
    • pečící papír

Postup přípravy receptu

1
1. Troubu na 225 °C, na plech naskládat kolečka salámu a péci asi 7 minut. Pak na každé kolečko dát lžičku zakysané smetany, lístky bazalky naskládat na sebe, stočit do ruličky, nakrájet (vzniknout nudličky) a posypat vršek.
2
2. U toastového chleba odříznout opečené okraje, válečkem vyválet (vznikne stlačená placička) pomazat lučinou, posypat křenem a dát hranolek (podobný tvar jako smažené hranolky) šunky. Pak stočit do ruličky, povrch pomazat opět lučinou a obalit v nasekané pažitce. Také můžete po srolování spíchnout párátkem a opéci na oleji. Pak už se neobaluje. I náplň můžete volit libovolnou, toto je jen první tip.
3
3. Troubu na 225 °C, na plech pečící papír a lžící klást hromádky nastrouhaného parmezánu. Ten se v troubě rozteče na slabé placičky. Hlídejte, je to rychle upečené, mají být krásně světle hnědé. Po vychladnutí jsou výborné k vínu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduché piškotové pohoštění s ovocem - rychle a chutně

Jednoduché piškotové pohoštění s…

Melounové osvěžující pohoštění

Melounové osvěžující pohoštění

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Barbara | 23. 11. 2005 09:16

    Já parmazán na plech sypu rovnou jako placku, kterou pak krájím na díly (třeba trojúhelníky) kolečkem na pizzu. Na efekt je dobré ještě teplou parmazánovou placku stočit přes něco kulatého a nechat vychladnout. Jako ozdobu to dávám někdy na salát.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Svačina Pozdní večeře Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Lučina Pažitka Pečící papír Strouhaný křen Strouhaný parmazán Šunka Toastový chléb Trvanlivý salám Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sekaná podle Itala

Sekaná podle Itala

Americký hamburger z vyzrálého hovězího

Americký hamburger z vyzrálého…

Cizrnová pánev

Cizrnová pánev

Rybízový koláč podle paní Mixové

Rybízový koláč podle paní Mixové

Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek

Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…

Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

Pečená vepřová panenka ve slanině na zeleném polštáři

Pečená vepřová panenka ve slanině na…

Okurkový salát na uskladnění

Okurkový salát na uskladnění

Hovězí ptáčky s rýží

Hovězí ptáčky s rýží

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

18
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
15
Vepřový gulášek z kýty
Vepřový gulášek z kýty
14
Plněné papriky na cuketách (lilku) - pečené
Plněné papriky na…
14
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
11
Tagliatelle se šunkou a sýrem
Tagliatelle se šunkou a…

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 17. 10. 2025: Kdo se bude muset vypořádat s překážkami a kdo zažije romantiku?

Denní horoskop na pátek 17. 10. 2025: Kdo se bude muset vypořádat s překážkami a kdo zažije romantiku?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Rychlé pohoštění 1. 2. 3.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact