Báječné lívance z podmáslí a polohrubé mouky k snídani jistě oceníte. Jejich příprava vám zabere pár minut a většinu práce za vás zvládne robot. Vychutnejte si je se šlehačkou a ovocem!
RADA: VIDEO, jak na nekynuté lívance bez vajec!
RADA: Vyzkoušejte pravé americké lívance.
RADA: Jak na mražené ovoce?
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Lívance s cukrem a skořicí
Lívance s borůvkami a medovou slaninou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bábovka olejová
Čínská rýže
Zeleninová polévka s pohankou
Obalovaná česneková křidélka
Jablečný koláč (buchta)
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Bramborové muffiny se slaninou
Jednoduché ovesné sušenky
Kuřecí jáhlové rizoto
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě