Báječné lívance z podmáslí a polohrubé mouky k snídani jistě oceníte. Jejich příprava vám zabere pár minut a většinu práce za vás zvládne robot. Vychutnejte si je se šlehačkou a ovocem!
RADA: VIDEO, jak na nekynuté lívance bez vajec!
RADA: Vyzkoušejte pravé americké lívance.
RADA: Jak na mražené ovoce?
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Lívance s cukrem a skořicí
Lívance s borůvkami a medovou slaninou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Chřestový krém - polévka
Obrácené řízky na zelenině
Křupavé cibulové kroužky
Jogurtový Margot koláč s pudinkem
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Vepřová líčka na červeném víně s…
Brambory (těstoviny) s fazolkami
Ořechové řezy s vločkami
Bramboračka s bylinkovými noky
Meruňková zavařenina s vanilkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Lehký levandulový sirup
Bramborový koláč se zeleninou
Meruňkové knedlíky s marcipánem
Višňový koláč s čokoládou
Rybízová bábovka
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem