Báječné lívance z podmáslí a polohrubé mouky k snídani jistě oceníte. Jejich příprava vám zabere pár minut a většinu práce za vás zvládne robot. Vychutnejte si je se šlehačkou a ovocem!
RADA: VIDEO, jak na nekynuté lívance bez vajec!
RADA: Vyzkoušejte pravé americké lívance.
RADA: Jak na mražené ovoce?
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Lívance s cukrem a skořicí
Lívance s borůvkami a medovou slaninou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Meruňkový koláč
Olejové koláčky naší babičky
Tvarohový makovec
Tatarák z uzeného lososa
Piškot s meruňkami a želatinou
Italské kari rizoto s králičím masem
Jahodovo-smetanové řezy
Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem
Rumové kuličky nepečené a snadné
Řecký salát s cizrnou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Houbová omáčka s bramborovými buchtami