• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlé pikantní rizoto
Napište svůj komentář k receptu

Rychlé pikantní rizoto

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlé pikantní rizoto
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks rýže pytlík
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks rajče
    • chilli
    • pepř mletý
    • bazalka
    • sýr
    • máslo
    • olej
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      lžička hořčice kremžská nebo plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Dáme vařit rýži.
2
Mezitím na oleji a trošce másla osmahneme cibulku dozlatova, přidáme nakrájené rajče, hořčici, chilli, malinko pepře a bazalku, podusíme a úplně nakonec přidáme prolisovaný česnek a tuňáka.
3
Vzniklou směs promícháme s rýží.
4
Posypeme sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martinita | 8. 3. 2008 22:37

    Pane Jozefe, ja take ziji ve Spanelsku a mam tu k dostani, krome vami zminenych druhu, i tunaka ve vl.stave neboli "Atun claro natural" Mejte se hezky.

  • Jozef T. | 24. 12. 2007 16:32

    Dakujem vsetkým za vysvetlenie. Ja zijem v Spanielsku a tu existuje Tuniak v rastlinnom oleji, Tuniak v olivovom oleji a Tuniak v olivovom oleji s nízkym obsahom soli (ten pouzívame). Prajem vsetkým Príjemné prezitie Vianoc a vela stastia, zdravia a nových receptov v Novom roku.Jozef

  • Tereza J. | 22. 12. 2007 12:56

    Pán Jozef, neviem, odkiaľ ste, ale Tuniak vo vlastnej šťave je u nás v každom obchode. Iného ani nekupujem, nemám príliš rada rybičky v oleji.

  • Daniella O. | 22. 12. 2007 00:59

    Helo, udelala jste mi velikou radost, protoze jste v podstate potvrdila muj komentar, pouze s rozdilem, ze na konzerve,kterou drzim v ruce je uvedeny nazev Tunak ve vode, ale slozeni je uplne stejne jako na tech Vasich. Jsem rada, ze jsem se strefila a snad se nam povedlo nasmerovat pripadne zajemce do spravnych regalu....

  • Hela - | 22. 12. 2007 00:17

    Pane Josefe, nejsem autorem receptu, ale držím v ruce 2 konzervy Tuňáka ve vlastní šťávě. Jedna je Giana , země původu Ekvádor, dovozce Gaston Zlín, složení: maso z tuňáka, pitná voda, jedlá sůl a druhá je Vitae d´Oro, importér Kaufland, země původu Filipíny, složení stejné jako první.

  • Lusinda | 21. 12. 2007 19:29

    V České republice je to např. značka Giana-tuňák ve vlastní šťávě(běžně Billa,Albert,Tesco).Ale nejsem autor receptu,jen říkám,že tato forma existuje a je běžně k dostání.

  • Daniella O. | 21. 12. 2007 17:48

    Pane Jozefe, podle dalsich ingredienci, ktere jsou v receptu uvedeny se zrejme bude jednat o tunaka ve vode, ale to je pouze muj nazor. Autorka receptu nejsem.

  • Jozef T. | 21. 12. 2007 16:41

    Môze mi niekto pre zaujímavost napísat, kde je vyrobená konzerva Tuniaka vo vlastnej stave? My sme pravdepodobne najväcsí spracovatelia mäsa z tuniaka a zároven výrobcovia konzerv s tuniakovým mäsom, existuje v mnohých podobách, okrem Tuniaka vo vlastnej stave. Co to znamená Vo vlastnej stave?Dakujem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Dušení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Chilli Cibule Hořčice kremžská Máslo Olej Pepř mletý Rajče Rýže Sýr Tuňák - ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbová čalamáda

Houbová čalamáda

Špenátové lasagne

Špenátové lasagne

Václavovy těstoviny

Václavovy těstoviny

Kapustové karbanátky s uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

Buchta s rosolem

Buchta s rosolem

Plněné papriky II.

Plněné papriky II.

Drobenková bublanina

Drobenková bublanina

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou - minutka

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

113
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
113
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
112
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
67
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
47
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Rychlé pikantní rizoto
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact