• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlé pikantní rizoto
Napište svůj komentář k receptu

Rychlé pikantní rizoto

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlé pikantní rizoto
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks rýže pytlík
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks rajče
    • chilli
    • pepř mletý
    • bazalka
    • sýr
    • máslo
    • olej
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      lžička hořčice kremžská nebo plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Dáme vařit rýži.
2
Mezitím na oleji a trošce másla osmahneme cibulku dozlatova, přidáme nakrájené rajče, hořčici, chilli, malinko pepře a bazalku, podusíme a úplně nakonec přidáme prolisovaný česnek a tuňáka.
3
Vzniklou směs promícháme s rýží.
4
Posypeme sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martinita | 8. 3. 2008 22:37

    Pane Jozefe, ja take ziji ve Spanelsku a mam tu k dostani, krome vami zminenych druhu, i tunaka ve vl.stave neboli "Atun claro natural" Mejte se hezky.

  • Jozef T. | 24. 12. 2007 16:32

    Dakujem vsetkým za vysvetlenie. Ja zijem v Spanielsku a tu existuje Tuniak v rastlinnom oleji, Tuniak v olivovom oleji a Tuniak v olivovom oleji s nízkym obsahom soli (ten pouzívame). Prajem vsetkým Príjemné prezitie Vianoc a vela stastia, zdravia a nových receptov v Novom roku.Jozef

  • Tereza J. | 22. 12. 2007 12:56

    Pán Jozef, neviem, odkiaľ ste, ale Tuniak vo vlastnej šťave je u nás v každom obchode. Iného ani nekupujem, nemám príliš rada rybičky v oleji.

  • Daniella O. | 22. 12. 2007 00:59

    Helo, udelala jste mi velikou radost, protoze jste v podstate potvrdila muj komentar, pouze s rozdilem, ze na konzerve,kterou drzim v ruce je uvedeny nazev Tunak ve vode, ale slozeni je uplne stejne jako na tech Vasich. Jsem rada, ze jsem se strefila a snad se nam povedlo nasmerovat pripadne zajemce do spravnych regalu....

  • Hela - | 22. 12. 2007 00:17

    Pane Josefe, nejsem autorem receptu, ale držím v ruce 2 konzervy Tuňáka ve vlastní šťávě. Jedna je Giana , země původu Ekvádor, dovozce Gaston Zlín, složení: maso z tuňáka, pitná voda, jedlá sůl a druhá je Vitae d´Oro, importér Kaufland, země původu Filipíny, složení stejné jako první.

  • Lusinda | 21. 12. 2007 19:29

    V České republice je to např. značka Giana-tuňák ve vlastní šťávě(běžně Billa,Albert,Tesco).Ale nejsem autor receptu,jen říkám,že tato forma existuje a je běžně k dostání.

  • Daniella O. | 21. 12. 2007 17:48

    Pane Jozefe, podle dalsich ingredienci, ktere jsou v receptu uvedeny se zrejme bude jednat o tunaka ve vode, ale to je pouze muj nazor. Autorka receptu nejsem.

  • Jozef T. | 21. 12. 2007 16:41

    Môze mi niekto pre zaujímavost napísat, kde je vyrobená konzerva Tuniaka vo vlastnej stave? My sme pravdepodobne najväcsí spracovatelia mäsa z tuniaka a zároven výrobcovia konzerv s tuniakovým mäsom, existuje v mnohých podobách, okrem Tuniaka vo vlastnej stave. Co to znamená Vo vlastnej stave?Dakujem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Dušení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Chilli Cibule Hořčice kremžská Máslo Olej Pepř mletý Rajče Rýže Sýr Tuňák - ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená krupicová kaše

Zapečená krupicová kaše

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

Borůvkový tvarohový dort

Borůvkový tvarohový dort

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Máslová vánočka

Máslová vánočka

Kuřecí roláda s houbovou nádivkou

Kuřecí roláda s houbovou nádivkou

Jednoduchá polévka z červené čočky pro děti i dospělé

Jednoduchá polévka z červené čočky…

Spaghetti Carbonara – La ricetta tradizionale

Spaghetti Carbonara – La ricetta…

Melounový nanuk

Melounový nanuk

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

84
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný chřest s…
55
Bramborový salát nakyselo
Bramborový salát nakyselo
50
Jahodové daiquiri
Jahodové daiquiri
42
Křehký koláč s krémem a hruškami
Křehký koláč s krémem a…
28
Treska se žampiony ve slanině
Treska se žampiony ve…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co  se stala mužem!

Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co se stala mužem!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Rychlé pikantní rizoto
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact