• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlé pikantní rizoto
Napište svůj komentář k receptu

Rychlé pikantní rizoto

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlé pikantní rizoto
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks rýže pytlík
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks rajče
    • chilli
    • pepř mletý
    • bazalka
    • sýr
    • máslo
    • olej
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      lžička hořčice kremžská nebo plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Dáme vařit rýži.
2
Mezitím na oleji a trošce másla osmahneme cibulku dozlatova, přidáme nakrájené rajče, hořčici, chilli, malinko pepře a bazalku, podusíme a úplně nakonec přidáme prolisovaný česnek a tuňáka.
3
Vzniklou směs promícháme s rýží.
4
Posypeme sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martinita | 8. 3. 2008 22:37

    Pane Jozefe, ja take ziji ve Spanelsku a mam tu k dostani, krome vami zminenych druhu, i tunaka ve vl.stave neboli "Atun claro natural" Mejte se hezky.

  • Jozef T. | 24. 12. 2007 16:32

    Dakujem vsetkým za vysvetlenie. Ja zijem v Spanielsku a tu existuje Tuniak v rastlinnom oleji, Tuniak v olivovom oleji a Tuniak v olivovom oleji s nízkym obsahom soli (ten pouzívame). Prajem vsetkým Príjemné prezitie Vianoc a vela stastia, zdravia a nových receptov v Novom roku.Jozef

  • Tereza J. | 22. 12. 2007 12:56

    Pán Jozef, neviem, odkiaľ ste, ale Tuniak vo vlastnej šťave je u nás v každom obchode. Iného ani nekupujem, nemám príliš rada rybičky v oleji.

  • Daniella O. | 22. 12. 2007 00:59

    Helo, udelala jste mi velikou radost, protoze jste v podstate potvrdila muj komentar, pouze s rozdilem, ze na konzerve,kterou drzim v ruce je uvedeny nazev Tunak ve vode, ale slozeni je uplne stejne jako na tech Vasich. Jsem rada, ze jsem se strefila a snad se nam povedlo nasmerovat pripadne zajemce do spravnych regalu....

  • Hela - | 22. 12. 2007 00:17

    Pane Josefe, nejsem autorem receptu, ale držím v ruce 2 konzervy Tuňáka ve vlastní šťávě. Jedna je Giana , země původu Ekvádor, dovozce Gaston Zlín, složení: maso z tuňáka, pitná voda, jedlá sůl a druhá je Vitae d´Oro, importér Kaufland, země původu Filipíny, složení stejné jako první.

  • Lusinda | 21. 12. 2007 19:29

    V České republice je to např. značka Giana-tuňák ve vlastní šťávě(běžně Billa,Albert,Tesco).Ale nejsem autor receptu,jen říkám,že tato forma existuje a je běžně k dostání.

  • Daniella O. | 21. 12. 2007 17:48

    Pane Jozefe, podle dalsich ingredienci, ktere jsou v receptu uvedeny se zrejme bude jednat o tunaka ve vode, ale to je pouze muj nazor. Autorka receptu nejsem.

  • Jozef T. | 21. 12. 2007 16:41

    Môze mi niekto pre zaujímavost napísat, kde je vyrobená konzerva Tuniaka vo vlastnej stave? My sme pravdepodobne najväcsí spracovatelia mäsa z tuniaka a zároven výrobcovia konzerv s tuniakovým mäsom, existuje v mnohých podobách, okrem Tuniaka vo vlastnej stave. Co to znamená Vo vlastnej stave?Dakujem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Dušení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Chilli Cibule Hořčice kremžská Máslo Olej Pepř mletý Rajče Rýže Sýr Tuňák - ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Rohlíčky pro bezdomovce

Rohlíčky pro bezdomovce

Bleskový fazolový salát

Bleskový fazolový salát

Ovocné knedlíky ze spařeného těsta

Ovocné knedlíky ze spařeného těsta

Dušená mrkev Dudin

Dušená mrkev Dudin

Cizrna na italský způsob III.

Cizrna na italský způsob III.

Panna cotta s malinovou omáčkou

Panna cotta s malinovou omáčkou

Makovec

Makovec

Plněné batáty

Plněné batáty

Doporučujeme

30 minut
Květáková polévka v chlebu

Květáková polévka v chlebu

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

Poslední sledované recepty

35
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cuketová polévka s mátou…
35
Papriková krkovice
Papriková krkovice
31
Květáková polévka v chlebu
Květáková polévka v…
27
Roláda s mletým masem a zeleninou
Roláda s mletým masem a…
25
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky

Zajímavé články

Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná a zeleninová vlna léta!
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná…
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je zdravá, rychlá a stala se hitem sociálních sítí
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je…
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro nás nezbytná ingredience v něm chybí
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro…
AHA.cz Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Mimibazar Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Ženy.cz První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

Blesk.cz Zpěvák Richard Müller (63) přiznává: Ani třetí operace nepomohla! Ale střihl si duet s dcerou

Zpěvák Richard Müller (63) přiznává: Ani třetí operace nepomohla! Ale střihl si duet s dcerou

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

  • Recepty.cz
  • Rychlé pikantní rizoto
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact