Tuk nastrouháme na hrubším struhadle, přidáme mouku, vodu, žloutky a sůl a vypracujeme hladké těsto. To uložíme na chvilku do lednice, aby se dobře vyvalovalo. Pak plníme jako klasické listové těsto.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marie
|5. 2. 2015 16:59
Nemám ztužený tuk, tak jsem dala máslo a musela jsem dát trochu víc mouky. Těsto se chladí v lednici. Za chvíli jdu na to. Držte palce ať se povede! 8-)
ladislava staffenová
|24. 9. 2008 12:53
tohle by mne zajímalo, ale osobně si myslím, že je to zbytečné dělat to v DP? Co vy na to?
zdenka supolova
|24. 9. 2008 12:48
Šlo by udělat v DP?
Mila Kupeckova
|23. 9. 2008 18:14
Tento recept je u nas velmi oblibeny a osvedceny .. na strudl, pirozky aj. Doporucuji!