• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rychlé "lečo" II.
Napište svůj komentář k receptu

Rychlé "lečo" II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlé "lečo" II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks špekáček 3-4
    • 1
      ks pórek
    • 2
      ks paprika
    • 4
      ks rajčata
    • 1
      plechovka rajský protlak malá
    • 1
      sůl
    • 1
      pepř mletý
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Špekáčky nakrájíme na kostičky a dáme do zapékací misky. Nakrájíme papriku a rajčata tak, abychom měli od každého asi plnou hrst, přidáme na vrch ke špekáčkům a ještě posypeme troškou nakrájeného pórku a cibulku. Nakonec přimícháme malou plechovku rajského protlaku a zamícháme. Ještě osolíme a opepříme a dáme do trouby a pečeme asi 30 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlé fazolové lečo

Rychlé fazolové lečo

Bio lečo aneb jak zabít partnera :)

Bio lečo aneb jak zabít partnera :)

Jednoduché lečo z trouby

Jednoduché lečo z trouby

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzka Kořínková | 4. 7. 2009 19:28

    já chválím, chválím a zase chválím, všichni se olizovali až za ušima :-)

  • Zuzka Kořínková | 4. 7. 2009 19:08

    já chválím, chválím a zase chválím, byla to bašta :-) všichni se olizovali až za ušima !!!

  • Lusinda - | 12. 11. 2008 14:35

    Špekáček jsem nedala-výměna za párek, jinak recept skvělý, a že to nebylo lečo?Nevadí-mooooc chutné a pro mě za 1.

  • Věra Martínková | 12. 11. 2008 06:44

    Ano moožná nezasloužila, ale tak sem to cítila. Nevím, prostě mě to celkem zamrzelo že člověk tolik nadělá z blbým názvem když jsou tu pokrmy co mají názvy, že by člověk vůbec nezponal co to je. Toť vše, bych takovouhle nesmyslnou debatu ukončila :-) jestli sem se někoho dotkla, omlouvám se, ale opravdu nechápu proč jsou takové nesmyslné debaty o názvu, jak říkám mě nešlo o postup, ale o chuť. Petule děkuju :-)

  • Petule B. | 11. 11. 2008 22:09

    Lečo, nelečo, zítra to udělám k večeři. Nemusím dusit a míchat, určitě nešlápnu vedle. A když se to u nás ujme, budeme tomu říkat ´zapečené lečo´ :o)))

  • Olga . | 11. 11. 2008 21:46

    Ano, třeba já:-( A vidíte, to lečo bych strávil i bez těch uvozovek. Možná. Dovolím si (než nás doufám vymažou) podotknout, že ta Vaše reakce není adekvátní (kdybych napsal q,zase by bylo veselo:-) Ač nerad, souhlasím s Mirkou:-))

  • Mirka P. | 11. 11. 2008 21:05

    Jana Pátková je velmi příjemná paní, která rozhodně nemá ve zvyku se do někoho navážet. Od toho jsou tu jiní... Rozhodně to nemyslela špatně a nezaslouží si Váš vzkaz.

  • Věra Martínková | 11. 11. 2008 19:15

    Taková poznámka :-D vím jak se dělá lečo, vím že tohle není lečo, ale proč jsem tam asi tak psala ty uvozovky? jen tak? kdepak :-) ty tam jsou proto, aby člověk - POCHOPIL že to lečo není, ale že to jako lečo (podle mně a ostatních) chutná :-) víte, kdybych tušila že to nepochopíte, tak bych vám tam k tomu ještě napsala pár vět, aby jste pochopili smysl ... tak když jste tak geniální tak si to pojmenujte jinak ... je tak těžké si te recept přepsat na papír a pojemnovat si ho podle svého??? musíte se do člověka navážet??? tady jsou lidi co dávají svoje nápady, různé recepty, aby si je mohli udělat druzí a vy se ještě do nás navážíte. Zdeňko děkuji za podporu, sem ráda že si někdo všiml a pochopil uvozovky :-D jinak pokuď bych psala recept na lečo tak to napíšu bez uvozovek :-D opravdu děkuji, pobavila jsem se :-D takhle řešit název recepty :-D já myslím že tady jsou takové "zajímavé" názvy co s receptem skoro nesouvisí a vy řešíle tohle :-D Pěkný večer :-)

  • ladislava staffenová | 7. 11. 2008 14:22

    Zdeno souhlasím - je to fakt jen název :-)))

  • Zdena z JM | 7. 11. 2008 13:57

    Řekla bych,že právě proto je lečo v uvozovkách. Nezačínejte,prosím, zase nějakou nesmyslnou debatu o názvu.

  • Jana Pátková | 7. 11. 2008 13:36

    Leče, se podle mého dusí-smaží-cibulka,špekáček apod. přidáváme, Věrko, todle to je zapečené něco? Neříkám, že to není dobré, ale není to lečo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Paprika Pepř mletý Pórek Rajčata Rajský protlak Špekáček Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Banánové jednohubky

Banánové jednohubky

Kuřecí prsa zapečená se špenátem

Kuřecí prsa zapečená se špenátem

Nedělní jablečný koláč

Nedělní jablečný koláč

Nekynutý koláč s různým ovocem

Nekynutý koláč s různým ovocem

Brokolicová polévka

Brokolicová polévka

Jogurtová krkovička zapečená s bramborem

Jogurtová krkovička zapečená s…

Smažená kapusta

Smažená kapusta

Čočková polévka s klobásou

Čočková polévka s klobásou

Boloňské tousty

Boloňské tousty

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Poslední sledované recepty

49
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
40
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
40
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
35
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo -…
30
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete

Zajímavé články

Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina, která je opět „in“. Dejte jí šanci i vy!
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina,…
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s jídelníčkem, díky kterému půjdou kila sama dolů
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s…
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se neobejde?
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se…
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
AHA.cz Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Bývalá zprávařka Novy Míša Ochotská: Zrušila svatbu!

Bývalá zprávařka Novy Míša Ochotská: Zrušila svatbu!

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

  • Recepty.cz
  • Rychlé "lečo" II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact