• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Rychlé "lečo" II.
Napište svůj komentář k receptu

Rychlé "lečo" II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlé "lečo" II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks špekáček 3-4
    • 1
      ks pórek
    • 2
      ks paprika
    • 4
      ks rajčata
    • 1
      plechovka rajský protlak malá
    • 1
      sůl
    • 1
      pepř mletý
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Špekáčky nakrájíme na kostičky a dáme do zapékací misky. Nakrájíme papriku a rajčata tak, abychom měli od každého asi plnou hrst, přidáme na vrch ke špekáčkům a ještě posypeme troškou nakrájeného pórku a cibulku. Nakonec přimícháme malou plechovku rajského protlaku a zamícháme. Ještě osolíme a opepříme a dáme do trouby a pečeme asi 30 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlé fazolové lečo

Rychlé fazolové lečo

Bio lečo aneb jak zabít partnera :)

Bio lečo aneb jak zabít partnera :)

Jednoduché lečo z trouby

Jednoduché lečo z trouby

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzka Kořínková | 4. 7. 2009 19:28

    já chválím, chválím a zase chválím, všichni se olizovali až za ušima :-)

  • Zuzka Kořínková | 4. 7. 2009 19:08

    já chválím, chválím a zase chválím, byla to bašta :-) všichni se olizovali až za ušima !!!

  • Lusinda - | 12. 11. 2008 14:35

    Špekáček jsem nedala-výměna za párek, jinak recept skvělý, a že to nebylo lečo?Nevadí-mooooc chutné a pro mě za 1.

  • Věra Martínková | 12. 11. 2008 06:44

    Ano moožná nezasloužila, ale tak sem to cítila. Nevím, prostě mě to celkem zamrzelo že člověk tolik nadělá z blbým názvem když jsou tu pokrmy co mají názvy, že by člověk vůbec nezponal co to je. Toť vše, bych takovouhle nesmyslnou debatu ukončila :-) jestli sem se někoho dotkla, omlouvám se, ale opravdu nechápu proč jsou takové nesmyslné debaty o názvu, jak říkám mě nešlo o postup, ale o chuť. Petule děkuju :-)

  • Petule B. | 11. 11. 2008 22:09

    Lečo, nelečo, zítra to udělám k večeři. Nemusím dusit a míchat, určitě nešlápnu vedle. A když se to u nás ujme, budeme tomu říkat ´zapečené lečo´ :o)))

  • Olga . | 11. 11. 2008 21:46

    Ano, třeba já:-( A vidíte, to lečo bych strávil i bez těch uvozovek. Možná. Dovolím si (než nás doufám vymažou) podotknout, že ta Vaše reakce není adekvátní (kdybych napsal q,zase by bylo veselo:-) Ač nerad, souhlasím s Mirkou:-))

  • Mirka P. | 11. 11. 2008 21:05

    Jana Pátková je velmi příjemná paní, která rozhodně nemá ve zvyku se do někoho navážet. Od toho jsou tu jiní... Rozhodně to nemyslela špatně a nezaslouží si Váš vzkaz.

  • Věra Martínková | 11. 11. 2008 19:15

    Taková poznámka :-D vím jak se dělá lečo, vím že tohle není lečo, ale proč jsem tam asi tak psala ty uvozovky? jen tak? kdepak :-) ty tam jsou proto, aby člověk - POCHOPIL že to lečo není, ale že to jako lečo (podle mně a ostatních) chutná :-) víte, kdybych tušila že to nepochopíte, tak bych vám tam k tomu ještě napsala pár vět, aby jste pochopili smysl ... tak když jste tak geniální tak si to pojmenujte jinak ... je tak těžké si te recept přepsat na papír a pojemnovat si ho podle svého??? musíte se do člověka navážet??? tady jsou lidi co dávají svoje nápady, různé recepty, aby si je mohli udělat druzí a vy se ještě do nás navážíte. Zdeňko děkuji za podporu, sem ráda že si někdo všiml a pochopil uvozovky :-D jinak pokuď bych psala recept na lečo tak to napíšu bez uvozovek :-D opravdu děkuji, pobavila jsem se :-D takhle řešit název recepty :-D já myslím že tady jsou takové "zajímavé" názvy co s receptem skoro nesouvisí a vy řešíle tohle :-D Pěkný večer :-)

  • ladislava staffenová | 7. 11. 2008 14:22

    Zdeno souhlasím - je to fakt jen název :-)))

  • Zdena z JM | 7. 11. 2008 13:57

    Řekla bych,že právě proto je lečo v uvozovkách. Nezačínejte,prosím, zase nějakou nesmyslnou debatu o názvu.

  • Jana Pátková | 7. 11. 2008 13:36

    Leče, se podle mého dusí-smaží-cibulka,špekáček apod. přidáváme, Věrko, todle to je zapečené něco? Neříkám, že to není dobré, ale není to lečo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Paprika Pepř mletý Pórek Rajčata Rajský protlak Špekáček Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Francouzský plátek

Francouzský plátek

Brokolicový salát s tuňákem

Brokolicový salát s tuňákem

Čokoládová kolečka

Čokoládová kolečka

Škvarková pomazánka podle řezníka Pospíšila

Škvarková pomazánka podle řezníka…

Medové perníčky III.

Medové perníčky III.

Kuřecí nudličky na nivě

Kuřecí nudličky na nivě

Lístkoví šnečci s marmeládou

Lístkoví šnečci s marmeládou

Jednoduchá citronová buchta

Jednoduchá citronová buchta

Domácí lučina z mléka

Domácí lučina z mléka

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

30 minut
Meruňková zavařenina s vanilkou

Meruňková zavařenina s vanilkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Lehký levandulový sirup

Lehký levandulový sirup

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

45 minut
Meruňkové knedlíky s marcipánem

Meruňkové knedlíky s marcipánem

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

55 minut
Višňový koláč s čokoládou

Višňový koláč s čokoládou

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

Poslední sledované recepty

55
Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou
Těstoviny (nejen) s…
53
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
40
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
37
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
33
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Blesk.cz Pocta Jiřímu Bartoškovi (†78) bez Balzerové: Důvod její nepřítomnosti!

Pocta Jiřímu Bartoškovi (†78) bez Balzerové: Důvod její nepřítomnosti!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

  • Recepty.cz
  • Rychlé "lečo" II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact