• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rychlé "lečo" II.
Napište svůj komentář k receptu

Rychlé "lečo" II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlé "lečo" II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks špekáček 3-4
    • 1
      ks pórek
    • 2
      ks paprika
    • 4
      ks rajčata
    • 1
      plechovka rajský protlak malá
    • 1
      sůl
    • 1
      pepř mletý
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Špekáčky nakrájíme na kostičky a dáme do zapékací misky. Nakrájíme papriku a rajčata tak, abychom měli od každého asi plnou hrst, přidáme na vrch ke špekáčkům a ještě posypeme troškou nakrájeného pórku a cibulku. Nakonec přimícháme malou plechovku rajského protlaku a zamícháme. Ještě osolíme a opepříme a dáme do trouby a pečeme asi 30 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlé fazolové lečo

Rychlé fazolové lečo

Bio lečo aneb jak zabít partnera :)

Bio lečo aneb jak zabít partnera :)

Jednoduché lečo z trouby

Jednoduché lečo z trouby

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzka Kořínková | 4. 7. 2009 19:28

    já chválím, chválím a zase chválím, všichni se olizovali až za ušima :-)

  • Zuzka Kořínková | 4. 7. 2009 19:08

    já chválím, chválím a zase chválím, byla to bašta :-) všichni se olizovali až za ušima !!!

  • Lusinda - | 12. 11. 2008 14:35

    Špekáček jsem nedala-výměna za párek, jinak recept skvělý, a že to nebylo lečo?Nevadí-mooooc chutné a pro mě za 1.

  • Věra Martínková | 12. 11. 2008 06:44

    Ano moožná nezasloužila, ale tak sem to cítila. Nevím, prostě mě to celkem zamrzelo že člověk tolik nadělá z blbým názvem když jsou tu pokrmy co mají názvy, že by člověk vůbec nezponal co to je. Toť vše, bych takovouhle nesmyslnou debatu ukončila :-) jestli sem se někoho dotkla, omlouvám se, ale opravdu nechápu proč jsou takové nesmyslné debaty o názvu, jak říkám mě nešlo o postup, ale o chuť. Petule děkuju :-)

  • Petule B. | 11. 11. 2008 22:09

    Lečo, nelečo, zítra to udělám k večeři. Nemusím dusit a míchat, určitě nešlápnu vedle. A když se to u nás ujme, budeme tomu říkat ´zapečené lečo´ :o)))

  • Olga . | 11. 11. 2008 21:46

    Ano, třeba já:-( A vidíte, to lečo bych strávil i bez těch uvozovek. Možná. Dovolím si (než nás doufám vymažou) podotknout, že ta Vaše reakce není adekvátní (kdybych napsal q,zase by bylo veselo:-) Ač nerad, souhlasím s Mirkou:-))

  • Mirka P. | 11. 11. 2008 21:05

    Jana Pátková je velmi příjemná paní, která rozhodně nemá ve zvyku se do někoho navážet. Od toho jsou tu jiní... Rozhodně to nemyslela špatně a nezaslouží si Váš vzkaz.

  • Věra Martínková | 11. 11. 2008 19:15

    Taková poznámka :-D vím jak se dělá lečo, vím že tohle není lečo, ale proč jsem tam asi tak psala ty uvozovky? jen tak? kdepak :-) ty tam jsou proto, aby člověk - POCHOPIL že to lečo není, ale že to jako lečo (podle mně a ostatních) chutná :-) víte, kdybych tušila že to nepochopíte, tak bych vám tam k tomu ještě napsala pár vět, aby jste pochopili smysl ... tak když jste tak geniální tak si to pojmenujte jinak ... je tak těžké si te recept přepsat na papír a pojemnovat si ho podle svého??? musíte se do člověka navážet??? tady jsou lidi co dávají svoje nápady, různé recepty, aby si je mohli udělat druzí a vy se ještě do nás navážíte. Zdeňko děkuji za podporu, sem ráda že si někdo všiml a pochopil uvozovky :-D jinak pokuď bych psala recept na lečo tak to napíšu bez uvozovek :-D opravdu děkuji, pobavila jsem se :-D takhle řešit název recepty :-D já myslím že tady jsou takové "zajímavé" názvy co s receptem skoro nesouvisí a vy řešíle tohle :-D Pěkný večer :-)

  • ladislava staffenová | 7. 11. 2008 14:22

    Zdeno souhlasím - je to fakt jen název :-)))

  • Zdena z JM | 7. 11. 2008 13:57

    Řekla bych,že právě proto je lečo v uvozovkách. Nezačínejte,prosím, zase nějakou nesmyslnou debatu o názvu.

  • Jana Pátková | 7. 11. 2008 13:36

    Leče, se podle mého dusí-smaží-cibulka,špekáček apod. přidáváme, Věrko, todle to je zapečené něco? Neříkám, že to není dobré, ale není to lečo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Paprika Pepř mletý Pórek Rajčata Rajský protlak Špekáček Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jarní polévka

Jarní polévka

Květáková polévka II.

Květáková polévka II.

Kapr v marinádě

Kapr v marinádě

Netradiční rybízové řezy

Netradiční rybízové řezy

Švestkové buchty

Švestkové buchty

Malinová lahůdka

Malinová lahůdka

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

Domácí chléb z pekárny

Domácí chléb z pekárny

Pečená dýně

Pečená dýně

Doporučujeme

40 minut
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

Poslední sledované recepty

31
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
28
Quinoa s dýňovým pyré
Quinoa s dýňovým pyré
25
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…
25
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…
24
Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest

Zajímavé články

5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou…
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
AHA.cz Detaily dnešního rozloučení s Bartoškou: Herci ruší představení!

Detaily dnešního rozloučení s Bartoškou: Herci ruší představení!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Loučení s filmovým králem Bartoškou: Za stovky rolí mu tleská celý národ!

Loučení s filmovým králem Bartoškou: Za stovky rolí mu tleská celý národ!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Bartoškova (†78) rodina na rozloučení: Skrývání a tichý manévr na poslední chvíli

Bartoškova (†78) rodina na rozloučení: Skrývání a tichý manévr na poslední chvíli

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Numerologie lásky: Jaká životní čísla se k sobě hodí a komu to naopak příliš neladí?

Numerologie lásky: Jaká životní čísla se k sobě hodí a komu to naopak příliš neladí?

  • Recepty.cz
  • Rychlé "lečo" II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact