Na trochu oleje dám rozdusit 3 opravdu veliké cibule, když zhnědne, tak přidám vše ostatní nechám to podusit. Trochu podliji vývarem z masoxu a vše rozmixuji. Přidám zakysanou smetanu a dle potřeby přileju vývar. Naklepané, okořeněné maso hodně silně pomažu hořčicí a na pánvi s trochou oleje opeču do polohněda. Přendám hned do omáčky a do pánve přidám vývar na opláchnutí výpečku z masa. Může se přidat i trochu hořčice. Takto podobně dělám omáčku na houbách a paprice.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Verena
|9. 11. 2006 14:29
Můj názor je, že to nejsou pravé plněné ptáčky, pouze suroviny jsou stejné jako v plněných ptáčcích. Proto rychlé. Rozmixujeme všechno kromě masa.
Ivana Přikrylová
|9. 11. 2006 11:03
Není mi to úplně jasné. Ptáčky jsou pro mě vlastně malé plněné roládky a tady jsou to pořád plátky masa bez plnění? Potřebuji si dopřesnit co všechno se vlastně mixuje.