Krevety mám moc ráda a připravuji je stejně, výborný recept, foto sice nic moc, ale chutnají skvěle. ;-) ;-)
Jirka
|24. 1. 2008 01:11
Krevety jsou rychle hotový -- asi 2 minuty max. Když je moc dlouho smažíte tak jsou tvrdý. Taky se daj dělat jen na másle, potom dát citronovou stávu do másla a pak mačet krevety do směsu.
Adam
|4. 9. 2007 13:21
Ahoj, pro nás chlapi je to velmi jednoduché a chutné, zejména tady na Maltě, kde je nikde neumí pořádně připravit. Díky
Věra
|28. 4. 2006 14:39
Moc jsem si pochutnala. Je to fofrovka a moc moc dobrá. Příště přidám chilli, dodatečně jsem si všimla komentáře.
Michaela Atherton
|27. 1. 2006 14:22
S paprickami jsme jeste nezkouseli. Diky za tip, priste to vyzkousime.
Barbora Polakova
|23. 1. 2006 23:07
Tento recept velmi dobre poznam,je to typicky kanarske jedlo alebo skor predkrm, ktory sa tu podava bez prilohy a s trochou chili paprickami.Milujem ho!!
Bello
|23. 1. 2006 17:17
Myslím,že by to mohlo být dobré.Vyzkouším a doporučím.Je to jednoduchý recept a takové jsou nejlepší.