Súhlasíkm s Máriou, nikdy ryžu nevarím ,ale dusím v rúre alebo na sporáku. V chuti je to skutočne veľký rozdiel.
Musím upozorniť,že uvarená ryža ktorá sa pridá do hotového pokrmu nie je tak chutná ako keď sa pridá surová a podleje sa horúcim vývarom.Po krátkom vare dáme pokrm do trúby a ryža sama sa dovarí bez tepelného zdroja/napomôže tomu para so zeleniny a vývaru/.Nakoniec posypať syrom.
Dobrý recept, znám a dělám různé obměny. Jako zeleninu používám zavařené lečo, koření dávám orientální a místo konzervy jen libový párek opečený na cibulce. Opravdu rychlovka.
Ano, také to někdy dělám,ale bez kari.Je to rychlovka.Hlavně ,když ta konzerva je dobrá.Poslední dobou vepřovky nestojí za nic.Ty dražší ještě ujdou,když je mají.Už jsem uvažovala,že si je budu dělat sama.Když je naspěch, jako když je najde.