Tavený sýr smícháme nebo našleháme s máslem, podle chuti přidáme utřený nebo rozmačkaný česnek. Namažeme na pečivo nebo krajíčky chleba a ozdobíme kapií.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Gustav Gustav
|15. 4. 2008 12:32
Víte, kde se v Čechách vzaly chlebíčky? A jaká je jejich tradice. Pokud by vás to zajímalo, objevil jsem dobrý članek na http://www.gambrinus.cz/naex/on-line/lifestyle/1569-co-cech-to-chlebicek
Gustav Gustav
|15. 4. 2008 12:31
Víte, kde se v Čechách vzaly chlebíčky? A jaká je jejich tradice. Pokud by vás to zajímalo, objevil jsem dobrý članek na http://www.gambrinus.cz/naex/on-line/lifestyle/1569-co-cech-to-chlebice
Bo
|10. 8. 2007 12:16
já jsem to poschopila tak, že to má být tavený sýr se šunkou (že se to dá už dohromady koupit) a ne tavený sýr a na to zvlášť šunka..takže žádný sklerotik..
Anonym
|10. 6. 2005 14:42
když je hlad tak to nevadí, když chybí kousek salámu
Di
|10. 6. 2005 14:31
To byl recept sklerotika. Omlouvám se - na pomazánku patří plátky salámu - šunkového, drůbežího nářezu nebo pod. Teprve potom paprika.