Špekáčky, cibuli a okurky pokrájíme na tenká kolečka a vsypeme do porcelánové mísy. Z worchesteru, rajč. protlaku, cukru a oleje si připravíme řídkou směs, kterou necháme projít varem.
2
Po vychladnutí přimícháme majonézu a spojíme s ingrediencemi v porcelánové míse. Plníme do sklenic a necháme tak 2 dny uležet.
3
<BR>Tento recept mám od manželky svého prvního šéfa a fakt se ujal. Všichni, kdo ochutnali pokračují v jeho přípravě a předávají recept dalším kuchařům a kuchařkám. Proto by byla škoda se s Vámi nepodělit. U nás se tedy dělá minimálně dvojnásobná dávka.
V našem rodinném receptu je ještě obyčhořčice, jsou hodně dobré.
as
|24. 2. 2005 11:13
Výborné!!! Výborné!!! Výborné!!! Dělala jsem z točeného salámu, kolečka jsem překrojila na poloviny a cibuli na slabé nudličky. Bylo to dobré i v den přípravy. Díky za recept - budu dělat častěji!!
Jitka
|18. 2. 2005 08:44
Dobrý den Aničko, jsem ráda, že ho znáte a děláte. S tou žvýkačkou máte svatou pravdu, někdy ani jedna nestačí. A cibule... dle libosti každého jedince. Tak dobrou chuť!
Anna
|17. 2. 2005 09:44
Tento recept je opravdu dobry, znam ho pod jinym jmenem a delam ho velice casto i do prace a pak si tedy samozrejme musim vzit zvykacku :-):) ale je to vyborny... Akorat my davame stejny pocet cibule a stejny pocet spekacku... dobrou chut