Brambory nastrouháme na hrubém struhadle. Na pánev nalijeme olej a dáme nastrouhané brambory, pořádně přitlačíme aby se brambory spojily, osolíme a opepříme. Bramborák otočíme, osolíme, opepříme, vymačkáme česnek a posypeme sýrem, případně poklademe šunkou. Hotovo:-)
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
strucky
|10. 4. 2013 18:49
Už jedině tímto způsobem dělám bramboráky a je to paráda. Není to tak zdlouhavé. "Těsto" se mi nerozdělilo ani když jsem to dělal ještě jako nezkušené tele poprvé. :-) Ještě na to při smažení po otočení kladu nahrubo nastrouhanou nivu a je to dobrůtka nejlepší - jen se to takhle před tím nesmí solit - jinak pepř a česnek samozřejmě jo.
Monika
|30. 7. 2012 19:58
Zkoušela jsem dělat tyto bramborákxy, a když se to začalo smažit na pánvi těsto se rozdělilo a nešlo to opékat.Nakonec z bramboráku zbyla jenom kaše vyhozená v popelnici. :-(