Martine byl by jsi tak hodný a napsal jak s tou kysanou smetanou? Mám dát ještě máslo? Nebo tvdší tvaroh aby to nebylo tak vodovaté. Díky
Je to vážně dobré, ale rozhodně příště dám mnohem méně másla do pudinku. Udělám jako když dělám věnečky, tak na tak málo pudinku stačí tak čtvtka másla. Celé je vážně přehnané. Je to jako by jsme jedli jenom máslo. Dala jsem borůvkovou marmeládu a světlé a tmavé sušenky a podávala jsem se zmrzlinou. Myslím, že by nebylo na škodu to vyzkoušet s tou kysanou smetanou, ale Martin nenapsal jak na to. Jestli tam přidat ještě máslo. Jarko a cukr bych dala podle chuti.
Prosím,kolik cukru? :-(
Také dělám ze světlých a tmavých BEBE,zasloužená 1.
Měla jsem světlé sušenky a dvě barvy krému. Mezi sv. sušenku a sv. krém jsem dala trochu borůvkové marmelády pro barevnýe efekt, ale řezy tím získaly velmi i na chuti. Nakonec potřné povrchu a obalené v kokocu a bylo to jedinečné. vezla jsem je na společnou akci pro 50 lidí a měly valiký úspěch!!!
Zkoušela jsem udělat jen dvě štangličky vedle sebe a nalepila jsem sušenky dokola i nahoru. Pak natřela půlku světlým a půlku tmavým krémem. Vznikla taková malá úhledná cihlička. Posypala jsem to ořechama a byla to mňamka.
Taky střídám tmavé a světlé sušenky a tmavý a světlý krém. Super je namazat sušenku pod světlý krém trochou rybízové marmelády, dodá této sladké dobrůtce nakyslou příchuť. Celé pomažu jako Jana tmavým krémem a obalím v kokosu. Rychlé a výborné.
Dělala jsem ho doma a velká chvála. Zvládne ho i začátečnice a je dobrý. Všem moc doporučuji
Dělám jen jeden krém, zato koupím sušenky máslové a kakaové. výsledek je ještě lepší jakz dvojího krému.
Tenhle recept tak trochu znám ale já místo krému dávam oslazenou zakysanou smetanu ( taky světlou a tmavou) a řekl bych, že se zakyskou je to určitě ještě lepší. Zkuste to.
Tomuhle se před léty říkalo "roláda Albert", protože se dělalo úplně stejně, aLe z kulatých sušenek Albert, takže výsledný řez byl úhlednější. Ještě doporučuji kousek krému nechat, pomazat s ním celý komínek a obalit ho v kokosu.Jinak souhlasím s tím, že je to mňam.