Taky mám ten pocit :D :-\ I když u nás se tomu říkala Hodolanská :-*
Místo vysočiny dávám na kostičky nakrájenou anglickou slaninu :-)
taky bych řekla :-D
to jsou rozlítaný ptáci
pro zrychleni je kureci prso dobra nahrazka, znojemska z hoveziho masa je ale lepsi :-)
A neni to nahodou Frantfurtská omajda? :-\
moc dobrá,celá rodinka si na ní pošmákla :-)
Také dávám za 1*,bylo to opravdu rychlé a velmi dobré,děkuji za tip. Nevím co pořád vymýšlet k jídlu,ale tady už jsem našla dost bezva tipů.
Naprosto vynikajici! Pritel se oblizoval az za usima. Je z Canady a ceska kuchyne mu hrozne chutna. Rychlou znojemskou jsem mu druhy den musela delat znova :-D
Nebudu se opakovat. Dávám za 1.
Znojemskou pečeni dělám z hovězího zadního nebo pěkné roštěnky.Zahuštuji černým chlebem.Dávám tky nastrouhanou zeleninu a nakájené párky na špalíky.
Láká mě to, určitě zkusím, ale kolik porcí z tohoto množství ingrediencí asi tak je?
Nemám co dodat.Fenomenální.
Je vynikající,opravdu nemá chybu!S přítelem jsme se olizovali a měli boule až za ušima
Mňam mňam, moc dobré, mohu jen doporučit :-)
Moc dobré a jednoduché. Zahustila jsem to solamylem a nemá to chybu. Dávám 1
Tak jsem vyzkoušela a nestačila se divit - je to opravdová mňamka a přitom byl oběd hotový i s uvařením rýže do půl hodiny! Místo salámu jsem dala dvě nožky slabých párků, jinak vše přesně dle receptu. Vynikající a rychlé! Doporučuji!
Znojemskou dělám přesně jak uvádí recept. Znám ho od mamky a super je protože z kuřecího masa uděláte chutnou omáčku.doporučuji!
Vážně dobré a rychlé...dělala jsem z kuřecího i z vepřového plecka...jen více takových rychlých a skvělých receptů, páč už vážně nevím, co mám každý den těm sarančatům kuchtit...:-)))
Dobrý den,to je přesně ten recept který jsem tak dlouho hledala ale nevěděla jsem jak se jmenuje.Určitě ho co nejdřív vyzkouším!!!!Děkuji Vám
Vyzkoušela jsem a vynikající, naprosto, manželovi moc chutnalo, jelikož má radši knedlíky než rýži, tak příště pro něj budou jako příloha knedlíky, jinak opravdu rychlé ,doporučuji
Také dělávám s vepřovým masem a místo vysočiny raději libový párek,moc dobré.
Vyzkoušela jsem a je to vynikající.Manžel nestačil chválit.