• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rychlá znojemská
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá znojemská

autor: Tanganica
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 55
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá znojemská
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 250
      g kuřecí maso prsa
    • 50
      g vysočina Třeba
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks vejce
    • 0,50
      ks masox
    • 1
      lžíce hořčice Větší
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nadrobno nakrájíme, osmahneme na oleji, přidáme na kousky nakrájená kuřecí prsa, necháme chvíli restovat. Přidáme na kostky nakrájený salám, okurky, vmícháme hořčici, osolíme, opepříme. Zalijeme cca 3 dcl vody, přidáme masox, až se rozpustí, přidáme na kostky nakrájená vejce, zahustíme moukou.
2
Nejlepší příloha rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Znojemská hovězí pečeně

Znojemská hovězí pečeně

Znojemská čočka

Znojemská čočka

Znojemská omáčka

Znojemská omáčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petřinka | 26. 7. 2016 11:16

    Taky mám ten pocit :D :-\ I když u nás se tomu říkala Hodolanská :-*

  • Natty | 19. 7. 2016 11:18

    Místo vysočiny dávám na kostičky nakrájenou anglickou slaninu :-)

  • Veronika | 4. 5. 2013 13:41

    taky bych řekla :-D

  • Petromila | 16. 3. 2013 11:37

    to jsou rozlítaný ptáci

  • tanadas | 15. 10. 2012 14:35

    pro zrychleni je kureci prso dobra nahrazka, znojemska z hoveziho masa je ale lepsi :-)

  • Vera | 17. 8. 2012 23:47

    A neni to nahodou Frantfurtská omajda? :-\

  • Ascher | 13. 10. 2011 08:23

    Udělal bych si čas a dal přednost hovězímu, ale celkem to ujde.

  • MartikK
    MartikK | 11. 3. 2011 16:59

    Opravdu rychlovka a moc dobrá.

  • Petr T. | 27. 11. 2010 15:59

    S vepřovým masem nebo hovězím taky skvělé!Super!Všem dobrou chut! ;-)

  • danmar | 26. 10. 2010 14:08

    tento recept je naprosto vynikající....všem doporučuji !!!

  • lenka polívková | 21. 10. 2010 10:28

    moc dobrá,celá rodinka si na ní pošmákla :-)

  • Monika Marcaníková | 11. 11. 2009 11:19

    Také dávám za 1*,bylo to opravdu rychlé a velmi dobré,děkuji za tip. Nevím co pořád vymýšlet k jídlu,ale tady už jsem našla dost bezva tipů.

  • Eva Vojkuvkova | 14. 10. 2009 17:05

    Naprosto vynikajici! Pritel se oblizoval az za usima. Je z Canady a ceska kuchyne mu hrozne chutna. Rychlou znojemskou jsem mu druhy den musela delat znova :-D

  • Iveta Bílková | 13. 10. 2009 11:23

    Nebudu se opakovat. Dávám za 1.

  • Milana Nováková | 8. 10. 2009 03:45

    Znojemskou pečeni dělám z hovězího zadního nebo pěkné roštěnky.Zahuštuji černým chlebem.Dávám tky nastrouhanou zeleninu a nakájené párky na špalíky.

  • Barbora Vávrová | 8. 9. 2009 12:11

    Láká mě to, určitě zkusím, ale kolik porcí z tohoto množství ingrediencí asi tak je?

  • vilda babič | 18. 1. 2009 10:41

    Nemám co dodat.Fenomenální.

  • pavla kozárová | 17. 5. 2008 15:59

    Je vynikající,opravdu nemá chybu!S přítelem jsme se olizovali a měli boule až za ušima

  • Andy | 19. 1. 2008 10:46

    Mňam mňam, moc dobré, mohu jen doporučit :-)

  • Věra z Dc | 14. 11. 2007 09:43

    Moc dobré a jednoduché. Zahustila jsem to solamylem a nemá to chybu. Dávám 1

  • Berinka | 26. 9. 2007 10:24

    Tak jsem vyzkoušela a nestačila se divit - je to opravdová mňamka a přitom byl oběd hotový i s uvařením rýže do půl hodiny! Místo salámu jsem dala dvě nožky slabých párků, jinak vše přesně dle receptu. Vynikající a rychlé! Doporučuji!

  • Barbora Válková | 7. 9. 2007 19:27

    Znojemskou dělám přesně jak uvádí recept. Znám ho od mamky a super je protože z kuřecího masa uděláte chutnou omáčku.doporučuji!

  • Marsí | 4. 9. 2007 14:51

    Vážně dobré a rychlé...dělala jsem z kuřecího i z vepřového plecka...jen více takových rychlých a skvělých receptů, páč už vážně nevím, co mám každý den těm sarančatům kuchtit...:-)))

  • Jana | 3. 9. 2007 18:05

    Dobrý den,to je přesně ten recept který jsem tak dlouho hledala ale nevěděla jsem jak se jmenuje.Určitě ho co nejdřív vyzkouším!!!!Děkuji Vám

  • Alena Koblížková | 25. 4. 2007 07:55

    Vyzkoušela jsem a vynikající, naprosto, manželovi moc chutnalo, jelikož má radši knedlíky než rýži, tak příště pro něj budou jako příloha knedlíky, jinak opravdu rychlé ,doporučuji

  • Anonym | 3. 4. 2007 14:22

    Také dělávám s vepřovým masem a místo vysočiny raději libový párek,moc dobré.

  • Míša | 3. 4. 2007 12:43

    Vyzkoušela jsem a je to vynikající.Manžel nestačil chválit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Smažení Vaření Restování Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hořčice Kuřecí maso Masox Nakládané okurky Olej Pepř mletý Sůl Vejce Vysočina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety s bazalkou

Špagety s bazalkou

Žahour

Žahour

Sušené meruňky, broskve, švestky!

Sušené meruňky, broskve, švestky!

Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

Pařížské těstíčko (na obalování nebo…

Bílkový MARGOT hřbet

Bílkový MARGOT hřbet

Jablečný koláč (buchta)

Jablečný koláč (buchta)

Slané lívance

Slané lívance

Kuřecí kari se žampiony a zeleninou

Kuřecí kari se žampiony a zeleninou

Margot buchta z remosky

Margot buchta z remosky

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

43
Paštika z uzeného lososa
Paštika z uzeného lososa
27
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
24
Erdäpfelkas
Erdäpfelkas
21
Masové špízy s bramborami
Masové špízy s bramborami
19
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Dvě tváře Ewy Farne: Na pódiu dračice, v zákulisí maminka

Dvě tváře Ewy Farne: Na pódiu dračice, v zákulisí maminka

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Další doporučené recepty:

Rychlá zelňačka
Rychlá zelňačka
Rychlá zelňačka
Rychlá zelňačka
Rychlá zelňačka III.
Rychlá zelňačka III.
Rychlá, zdravá pomazánka
Rychlá, zdravá pomazánka
Rychlé banánové lívance
Rychlé banánové lívance
Rychlé BE-BE řezy
Rychlé BE-BE řezy
  • Recepty.cz
  • Rychlá znojemská
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact