Nakrájené brambory na kostičky dáme vařit do zastudena rozmíchané gulášové polévky. Přidáme nakrájenou cibuli a vaříme tak dlouho, až jsou brambory měkké. Pak přidáme zelí, nakrájenou klobásu, kysanou smetanu, česnek a necháme chvíli povařit.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
John
|7. 4. 2012 16:11
V pytlikach jste Češi experty!! Nechapu. Zaplat pan buch za Polrajcha a jeho ukazku Česke kulinariky. Dokonce jsem zažil v restavraci polivku s pytliku!! No, neni divu ze jste na prvnim miste v rakovine tlusteho střeva!! Sorry gramatice!
Petra
|2. 1. 2012 15:56
Nač se s tím vařit, když tam stejně nakonec dáte tu polívku z pytlíku, veškerá snaha zbytečná.. :-(
Taky ji občas dělávám. Uvařím sáčkovou gulášovku, přecedím ji a pak vmíchám zvlášť uvařené brambory a zelí. Chce to ale fakt dobrou gulášovou pytlíkovku, chutná nám jen jedna značka :-D
hana Valentová
|16. 11. 2006 19:57
nečekaně dobré :-)
Petra
|2. 5. 2006 08:57
Polévku jsem vyzkoušela, je moc dobrá, díky za recept.