Zelí je plné vitamínů C a polévka vás pěkně zahřeje. Ideální pokrm v zimních dnech!
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Polévka zelňačka s bramborovými…
Zelňačka s fazolemi II.
Půlnoční zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchty s povidly
Švei-ču-žou
Senzační řezy z velkého plechu
Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Pikantní škvarková pomazánka
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Zapečené vepřové plátky se slaninou a…
Mleté hovězí po anglicku
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou