Vajíčková pomazánka je jednoduchá a rychlá klasika, kterou si obvykle spojujeme s obdobím velikonoc, pochutnat si na ní však lze v průběhu celého roku. Spolu s čerstvým pečivem se hodí jak ke snídani, svačině nebo třeba jako lehčí večeře.
RADA: Jak uvařit vejce?
Mám otázku: 5 vejcí je na kolik porcí?? :-(
ještě cibule a je to top.
Chci zhubnout ale tahle pomáznka je tak dobrá že se jí nemůžu nabažit. Myluji vás <3
JE fenomenální prostě boží nej pomazánka co jsem kdy jedla s přípravou mi pomáhala moje sestra Míša které to taky moc chutnalo
Velmi se mi líbí tento recept přesně tak jak je, tak, jak je psáno v komentářích, bych ho určitě "nevylepšovala". Jednoduchý, s dobrými vejci a máslem z trhu je to mňamka. Jen pryč od taveňáků a majonéz :-!
a co třeba máslo, vajíčka na tvrdo,cibuli na kostičky,hořčice,sůl,pepř? Taky dobré.
Dávám místo klasického másla pomazánkové a 2 tavené sýry nízkotučné.
já dávám místo klasického másla máslo pomazánkové, je to výborné. Vyzkoušejte :)
Dala jsem místo másla majonézu a pomazánka je vynikající. Recept mi moc pomohl, chválím. Mňam :o)
Myslím si že s tou majonézou je to lepší.Jinak je tato pomazánka O.K chválím.
misto masla je mozno pridat majonezu, pomazanka tim rozhodne neutrpi :-)