Byla chutná,přidala jsem ještě cibulku a tavený sýr a jen se po ní zaprášilo.
Pomazanka bola dobra.
Ďakujem za odpoveď.
Ano ale lučina je dost drahá, pomazánkové máslo stačí to obyčejné levnější a je toho kotel! :)) Samozřejmě jde recept obměňovat dle fantazie.
Dělám podobnou, ale místo pomazánkového másla dávám lučinu, místo kečupu hořčici a zahušťuji strouhaným sýrem.
Pomazánkové máslo je prostě pomazánkové máslo. Buď bývá přírodní -bez příchutě, nebo ochucené kapií, česnekem, bylinkami. Používá se-jak název praví-na výrobu pomazánek. Chutí zhruba jako asi sýr lučina nebo termizovaný sýr nebo tak nějak. Nevím jak jinak to vysvětlit.
Prosím Vás, aké je to pomazánkové maslo? Bola som v obraze (aspon som si fandila) ale tá Rama ma zmiatla. Dakujem za odpoveď