• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Rychlá snadná omáčka "co dům dá"
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá snadná omáčka "co dům dá"

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá snadná omáčka "co dům dá"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • voda
    • hladká mouka
    • tuk na smažení
    • 2
      ks drůbeží párky tenké nožičky - vhodné i z folie
    • 1
      ks cibule malá
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce hořčice

Postup přípravy receptu

1
Z vody a hladké mouky připravíme jíšku. Na tuku na smaženění do zlatova osmažíme na jemno nasekanou cibulku, přidáme na kolečka nakrájené párky, osolíme, opepříme a restujeme. Přilijeme vodu a ochutíme sojóvou omáčkou (nešetříme). Zahustíme jíškou. Přidáme hořčici. Pokud se vám zdá, že omáčce něco chybí, přidejte znovu sojovou omáčku.
2
Podáváme např. s rýží.
3
Všechny ingredience jsou podle oka, podle toho,kolik omáčky chcete. Já jí dělala jednu pánev cca na 1 sáček rýže a to bylo: půl malé cibulky, 2 nožičký párku, 2 lžíce hořčice... cca 2-3 naběračky omáčky. Pro představu... Omáčku je nutno ochutnávat a dochucovat dle chuti. Je rychlá jednoduchá a moc dobrá.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Snadná a rychlá hrachová polévka

Snadná a rychlá hrachová polévka

Velmi snadná žampionová omáčka

Velmi snadná žampionová omáčka

Snadná pomazánka z nivy

Snadná pomazánka z nivy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • englicka | 12. 1. 2007 21:47

    já takto také zahušťuji např.omáčku když není dost hustá,ale jako náhrašku za jíšku mě to nikdy nenapadlo.o))ale co nikomu to tak třeba vyhovuje..

  • Jana Kutačová | 12. 1. 2007 17:16

    market,Leni: já si myslím,že to je myšleno jako"záklechtka"-mouka rozmíchaná v malém množství vody.Tím se pokrm zahustí bez nějakého velkého přísunu kalorií(jen ta výsledná chuť není úplně to pravé,když se dělá třeba zásmažka na máslíčku:o).Já takto zahušťuji např.omáčky,když neodhadu zcela množství tekutin a zdá se mi pokrm řidší než by měl.Rozmíchám vodu s moukou nebo s trochou solamylu a vliju po trošce do omáčky nebo polévky.Já tvrdím,že to ani není poznat,ale kdo ví....:o))

  • englicka marketa | 12. 1. 2007 12:36

    myslím,že stejně jako z másla,ale jistá si teda nejsem,nikdy jsem takto jíšku nedělala.ale pro dietáře asi vychytávka:o)))budu si pamatovat:o)))

  • honza v. | 12. 1. 2007 08:30

    je to docela dobry :-0

  • Lenka | 11. 1. 2007 23:16

    jíška z vody? jak se dělá? :o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Ostatní Zálivky a omáčky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drůbeží párky Hladká mouka Hořčice Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Tuk Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajská polévka s masem

Rajská polévka s masem

Pařížský dort

Pařížský dort

Vynikající zapečené palačinky

Vynikající zapečené palačinky

Krakonošův oběd

Krakonošův oběd

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Slepičí polévka s noky

Slepičí polévka s noky

Jablíčka v županu II.

Jablíčka v županu II.

Vláčný mrkvový dort s tvarohovou náplní

Vláčný mrkvový dort s tvarohovou…

Hlíva s pohankou

Hlíva s pohankou

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

551
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
59
Houbové rizoto se sýrem
Houbové rizoto se sýrem
51
Dýňová tortila
Dýňová tortila
39
Virgin mojito
Virgin mojito
37
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

  • Recepty.cz
  • Rychlá snadná omáčka "co dům dá"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact