• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rychlá snadná omáčka "co dům dá"
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá snadná omáčka "co dům dá"

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá snadná omáčka "co dům dá"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • voda
    • hladká mouka
    • tuk na smažení
    • 2
      ks drůbeží párky tenké nožičky - vhodné i z folie
    • 1
      ks cibule malá
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce hořčice

Postup přípravy receptu

1
Z vody a hladké mouky připravíme jíšku. Na tuku na smaženění do zlatova osmažíme na jemno nasekanou cibulku, přidáme na kolečka nakrájené párky, osolíme, opepříme a restujeme. Přilijeme vodu a ochutíme sojóvou omáčkou (nešetříme). Zahustíme jíškou. Přidáme hořčici. Pokud se vám zdá, že omáčce něco chybí, přidejte znovu sojovou omáčku.
2
Podáváme např. s rýží.
3
Všechny ingredience jsou podle oka, podle toho,kolik omáčky chcete. Já jí dělala jednu pánev cca na 1 sáček rýže a to bylo: půl malé cibulky, 2 nožičký párku, 2 lžíce hořčice... cca 2-3 naběračky omáčky. Pro představu... Omáčku je nutno ochutnávat a dochucovat dle chuti. Je rychlá jednoduchá a moc dobrá.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Snadná a rychlá hrachová polévka

Snadná a rychlá hrachová polévka

Velmi snadná žampionová omáčka

Velmi snadná žampionová omáčka

Snadná pomazánka z nivy

Snadná pomazánka z nivy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • englicka | 12. 1. 2007 21:47

    já takto také zahušťuji např.omáčku když není dost hustá,ale jako náhrašku za jíšku mě to nikdy nenapadlo.o))ale co nikomu to tak třeba vyhovuje..

  • Jana Kutačová | 12. 1. 2007 17:16

    market,Leni: já si myslím,že to je myšleno jako"záklechtka"-mouka rozmíchaná v malém množství vody.Tím se pokrm zahustí bez nějakého velkého přísunu kalorií(jen ta výsledná chuť není úplně to pravé,když se dělá třeba zásmažka na máslíčku:o).Já takto zahušťuji např.omáčky,když neodhadu zcela množství tekutin a zdá se mi pokrm řidší než by měl.Rozmíchám vodu s moukou nebo s trochou solamylu a vliju po trošce do omáčky nebo polévky.Já tvrdím,že to ani není poznat,ale kdo ví....:o))

  • englicka marketa | 12. 1. 2007 12:36

    myslím,že stejně jako z másla,ale jistá si teda nejsem,nikdy jsem takto jíšku nedělala.ale pro dietáře asi vychytávka:o)))budu si pamatovat:o)))

  • honza v. | 12. 1. 2007 08:30

    je to docela dobry :-0

  • Lenka | 11. 1. 2007 23:16

    jíška z vody? jak se dělá? :o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Ostatní Zálivky a omáčky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drůbeží párky Hladká mouka Hořčice Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Tuk Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Křenová pomazánka

Křenová pomazánka

Pampeliškový med

Pampeliškový med

Ukrajinský boršč II.

Ukrajinský boršč II.

Rebarborový koláč se sněhem

Rebarborový koláč se sněhem

Plněné vepřové plátky

Plněné vepřové plátky

Meruňková zmrzlina

Meruňková zmrzlina

Cibulová sladkokyselá omáčka / zadělávaná cibule

Cibulová sladkokyselá omáčka /…

Plec pečená (nejen) se zelím

Plec pečená (nejen) se zelím

Nudle se shiitake

Nudle se shiitake

Doporučujeme

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

91
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
68
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
58
Česnekové výhonky s rýží
Česnekové výhonky s rýží
50
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
37
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

Nejkrásnější jahodové dorty: Vyberte si svého favorita a přivítejte léto se sladkou noblesou
Nejkrásnější jahodové dorty: Vyberte si svého…
Ochucené vody vás budou bavit: Jsou krásné, dobré a bez kalorií!
Ochucené vody vás budou bavit: Jsou krásné, dobré…
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
AHA.cz Šíp ze Všechnopárty ohlásil definitivní konec! Mně už nemá kdo zavolat

Šíp ze Všechnopárty ohlásil definitivní konec! Mně už nemá kdo zavolat

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Synové našich idolů! Víte, kterým slavným otcům se narodili tihle fešáci?

Synové našich idolů! Víte, kterým slavným otcům se narodili tihle fešáci?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Expartnerka Adama Krause u soudu tvrdila: Výhrůžky slavným otcem!

Expartnerka Adama Krause u soudu tvrdila: Výhrůžky slavným otcem!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si v životě polepší a koho zradí dobrý přítel?

Horoskop na další týden: Kdo si v životě polepší a koho zradí dobrý přítel?

  • Recepty.cz
  • Rychlá snadná omáčka "co dům dá"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact