Do 1 a půl litru rozpustíme bujón a přidáme mraženou zeleninu. Když voda začne vřít, přidáme instantní polévku a dochutíme pepřem a vegetou. Povaříme, mezitím si uvaříme v osolené vodě zavářkové nudle. Po pěti min. scedíme, propláchneme a přidáme do polévky. Na závěr posypeme natí.
No, tuhle polévku určitě vařit nebudu. Jako dítě jsem si totiž pytlíkových polívek užila až dost. Ale protože jich v obchodech mají plné regály, asi jdou na odbyt. Ale to ještě neznamená, že by nemohla někomu chutnat. A navíc si myslím, že každý nějak začít musí. A ne každý má na to čas, prostor a kolikrát chybí i peníze. A taky se říká, že hlad je nejlepší kuchař.
Helena K.
|8. 1. 2008 19:32
Kdo má hlad,sní všechno.Hlad-nejlepší kuchař!
Darča
|8. 1. 2008 12:06
Znám ještě jednu rychlejší :+) Polévka do hrnečku - zalijeme pouze horkou vodou, chuť bude asi stejná :+)
Lidka Kábrtová
|19. 12. 2006 08:17
HD vařím spoustu let, ale domácí nudle dodnes neumím. Zvládám jenom drobenku. A těžkou hlavu z toho nemám. Nikdo učený z nebe nespadl. A variace na polévky z pytlíku? Proč ne....
Hana Rožníčková
|18. 12. 2006 19:21
Já myslím, že jsme každý nějak začínali.
Pat a Mat
|18. 12. 2006 17:59
To je žert?
H D
|18. 12. 2006 17:40
Proč to sem vůbec dáváte?Koupit pytlík,plácnout do toho bujón a co mám v lednici,to snad umí každý. Kdyby alespoň ty nudle byly domácí!!Ale nedoufám...