Plátky ryby dáme na alobal , osolíme, pokapeme šťávou z citronu či limetek, dáme vždy čtvrtinu nasekané cibule a jeden rozmačkaný stroužek česneku. Necháme takto odležet při normální teplotě 20 minut. Poté rybu pokapeme hořčicí a hustě zasypeme bylinkami. Zabalíme a dáme do středně vyhřáté trouby na 15 minut.Podáváme buď s rýží nebo s pečenými brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Mires
|3. 5. 2016 07:42
Ale,notak, uplně v pohodě jdou dát bylinky podle chuti,každý co má rád,nebo jaké mé možnosti. :-P
Lenka Nogueira
|14. 12. 2006 16:28
oba! chybicka - mnozstvi dle chuti, bylinky jsou cheiro verde - cesky je to myslim smes zelena nat a petrzel. Horciice je plnotucna, zluta. Je to lepsi?
ladislav chowaniok
|6. 12. 2006 11:12
Pani Lenko. Tak to je sila. Jaké dát bylinky na ryby je obrovský rozdil.A nejde to dávat podle vlastni chuti,ale ryba chce svoje