Pomazánka mě velmi mile překvapila. Bála jsem se, že bude moc ostrá, ale jablíčko ji krásně zjemnilo. Doporučuji mazat na tmavé pečivo.
Petule B.
|28. 11. 2008 11:02
Moc mile mě překvapila, vyzkoušela jsem ji minulý týden a určitě budu opakovat.
Gabriela Paulová
|28. 11. 2008 10:47
Je vynikající, dávám za jedna. V jednoduchosti je síla! :)
Alexandra Daňková
|27. 8. 2008 21:38
tak jsem tuhle pomazánku dneska zkusila a je moc dobrá, jen jsem nechtěla dávat majonézu, aby to nebylo nezdravý, tak jsem místo toho dala vaničku tvarohu 1,5% a cca půl kelímku zakysané smetany, vynechala jsem citronovou šťávu a pomazánku je moc dobroučká. Ještě jsem nikdy pórkovou neměla s jablkama, ale tato kombinace je moc dobrá
Jana Czerwenková
|28. 3. 2007 14:17
Je opravdu výborná, dělám jí i na jednohubky, stačí přizdobit malinkým kouskem červené nebo zelené papriky a úplně to stačí. Martin má pravdu, jablko dodává příjemnou svěží chuť. Přidávám ho i např. do bramborového salátu.
MartinV
|27. 3. 2007 23:28
Jablka podobné variace příjemně osvěží, přidávám i trochu jemně strouhaného celeru.
barča
|27. 3. 2007 11:25
vynikající, vynikající, dělám ji , naše oblíbená jen nedávam jablko, ale zkusím