V míse smícháme všechny ingredience bez piškotů. Podle chuti ještě dochutíme cukrem nebo kávou. Potom do toho zamícháme piškoty.
2
Hmotu vysypeme do dortové formy vyložené potravinářskou folií. Pořádně upěchujeme a můžete ještě něčím zatěžkat, já tam dávám talíř a na něj položím třeba konzervu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
barča
|20. 2. 2008 22:02
Anonyme, podobných receptů je tu hafo a podotýkám, že všechny musí být dobré, já mám osobně vyzkoušené podobné recepty. Nejsem autor, ale ostaní (zkoušela jsem asi tři nebo čtyři) drží po vychlazení pohromadě a dají se krájet. Určitě zkuste. Já mám nejoblíbenější se zakys. smetanou a ušlehanou šlehačkou a s broskvemi.
Anonym
|20. 2. 2008 09:36
Drží to po vychlazení tvar?Dá se to krájet?Děkuji
Renata
|19. 2. 2008 18:51
Já zamíchám do hmoty kromě piškotů i okapané ovoce.Nejlepší a nejvoňavější jsou jahody.Je to opravdu mňamka.
Helena
|18. 2. 2008 19:47
Je to dobrůtka,může se skládat do pohárů a po vychlazení zdobit šlehačkou a ovocem.