Osmahneme cibuli na oleji, poté přidáme papriky a chvíli podusíme. Osolíme, opepříme. Když začne paprika trochu měknout, přidáme na kostičky či nudličky nakrájené kuřecí řízky, nasypeme koření a přiklopíme pánev pokličkou. Až bude maso hotové a papriky pěkně měkké, přidáme houby a kečup (ne příliš, jen pro barvu) a ještě chvíli orestujeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|30. 1. 2008 19:45
Souhlasím s Bea - dělám taky něco podobného,a papriky až nakonec, stačí jim málo , máme je radši mírně chrupavé,uchovají si víc vitamínů a nebudou rozblemcané :-)))
Boháčová
|30. 1. 2008 16:37
Bea-Zbytečně příliš složité aby ti to snědli doma na posezení.Já to dělala přesně podle receptu a přišlo mi to vyníkající, ať už je kečup nečínský či je, Kamile Krybusi, mě to chutnalo.Anonyme, autorka má pravdu, papriky mi přišly na 30Kč, maso pro mě, manžela a šestileté dítě na 60Kč a nějaké to koření doma mám.Připadá ti to drahé?
Anonym
|16. 1. 2008 09:26
rychlé možn ano, ale co je na tom levného, to teda nevím, jnak může to být dobré. a u nás se "číná" opravdu už říká všemu. co je na nudličky:-)
Bea
|15. 1. 2008 11:28
Varené presne v opačnom poradí, vynechajte kečup, kari korenie - bije sa s paprikou, kvapnite sojovku, dajte štipku cukru a kúsok posekanej čili papričky a pochutíte si, len najprv ešte namočte kuracie kúsky do trochy sojovky a maizeny, nechajte odležať, opražte a až navrch zasypte cibuľou /pórom/ a paprikou, premiešajte, všetko trvá pár minút, zelenina musí byť "křupavá", inak to nie je čína ale kura s lečom!Ak sa Vám zdá byť jedlo suché, podlejte "kvapkou" vývaru s lyžicou octu alebo vína, /ak nie je vývar po ruke, dajte vo vode rozmiešaný kúsok kocky kuracieho bujonu/. Inak v Číne platí, tak ako ide do každého kysnutého cesta štipka soli, tak do mäsa ide štipka cukru......
Kamil Krybus
|14. 1. 2008 22:07
Prosím, prosím kečup nee, ten čína vůbec nezná! Chce zázvor, pórek, česnek a jsme té číně blíž.