Právě jsem ji dovařila a je výborná, rychlá a snadná. :-)
Parádní koprovka, dokonce oblomila jednoho zarytého odpůrce této omáčky, ještě si přidával :)
Dělám stejnou, bez jíšky, ale místo šlehačky a octa používám kysanou smetanu. Doporučuji.
Moc dobrá, příště zkusím i z hladké mouky, z té hrubé je to trošku koprová krupička. :-D
Tohle je koprovka koprovatá, masem by se jen kazila chuť.. Dokonce i synovec, co jinak kopračku nejí si tuhletu přidával
Tak je výborná , akorát nevím proč se mi při vaření mléka udělala spálenina.A to jsem vařila v hrnci z materiálu GUS ve kterém jsem nespálila ještě nic! Tak jsem přelila,vytahovala postupně kousky a stálo to za to !!!
Také ji takto dělám,ale nemám zahrádku,tak používám kupovaný kopr,nejčastěji z Kaufu,ale vždy sklidí úspěch.A nemusíme k tomu maso pochutnáme si i na koprovce s vajíčkem.A pak slyším z kuchyně zvuk pokličky,jak chodí dochutnávat.