• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlá kachna z kuřete
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá kachna z kuřete

autor: drazdíková
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá kachna z kuřete
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 1
      sklenice červené zelí
    • 1
      lžička kmín
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička sádlo

Postup přípravy receptu

1
Remosku, případně zapékací místu lehce vymažeme sádlem, na dno dáme červené zelí a na to položíme rozporcované kuře, které jsme osolili a hodně posypali kmínem. Lehce podlejeme vodou a přiklopené pečeme cca 20-30 minut. Po odklopení dopečeme, aby maso dostalo zlatavou barvu. Chutná to jako kachna a máte to všechno v jednom hrnci. Pro zpestření můžete místo vody podlít trochou tmavého piva.
2
Jako přílohu doporučuji bramborové knedlíky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chalupářský špíz z kuřete 2

Chalupářský špíz z kuřete 2

Galantina z kuřete

Galantina z kuřete

Svíčková z kuřete

Svíčková z kuřete

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • JIRKA | 29. 2. 2012 12:02

    ZKOIUŠEL JSEM TO JE TO HNUS,MUSÍ SE TO STRAŠNĚ MOC DOCHUTIT.NEDOPORUČUJI

  • Klarkastanek | 10. 4. 2011 14:49

    Rozhodně méně tučné než kachna, ale stejně dobré....

  • Radek Tuček | 15. 4. 2007 00:36

    Do zelí jsem přidal na kousky nakrájenou anglickou slaninu a podléval černým pivem. Dávám taktéž za 1.

  • Daniela | 29. 1. 2007 17:42

    Nebydlim v CR a zde neni steril. cervene zeli.Pouzila jsem cerstve a smichala s jednou plechovkou kyseleho zeli. Dale jsem pridala cibuli,cesnek (nakrajeny na jemno)a trochu grilovaciho koreni.Misto sadla jsem dala trosicku masla primo na kure a vubec nepodlevala,protoze cerstve zeli si pustilo stavu samo. Moc dekuji pani Renate za inspiraci (uz dlouho jsme si takhle nepochutnali).Jednoznacne za1!

  • Roman Raba | 21. 8. 2006 17:27

    Dělal jsem to v normálním pekáči, podléval černým pivem, k tomu bramborové špalíčky a dávám 1 i za tu rychlou a jednoduchou přípravu.

  • ludmila | 3. 2. 2006 11:32

    Ano, vřele doporučuji. Dělala jsem to z předvařeného červeného steril. zelí (SRN), které je výborné. Takže jsem musela začít kuřecími stehny a zelí jsem vložila až před dopečením. Kuře jsem kromě kmínu jemně poprášila kořením na stejky, určitě by se dalo využít i koření na divočínu. Určitě se dá podlévat i červ. vínem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené zelí Kmín Kuřecí maso Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové šišky s mákem

Bramborové šišky s mákem

Punčové kokosové řezy

Punčové kokosové řezy

Zelná polévka III.

Zelná polévka III.

Pečený amur se žampiony a cibulí

Pečený amur se žampiony a cibulí

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Velikonoční beránek dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční beránek dle časopisu F.O…

Jablkový koláč s čokoládovou polevou

Jablkový koláč s čokoládovou polevou

Houskový knedlík z domácí pekárny

Houskový knedlík z domácí pekárny

Sirup z rybízové šťávy

Sirup z rybízové šťávy

Doporučujeme

110 minut
Boloňské špagety

Boloňské špagety

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

42
Višňový džem (marmeláda)
Višňový džem (marmeláda)
38
Mrkvová bábovka
Mrkvová bábovka
38
Dýňová tortila
Dýňová tortila
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz Vignerová o boji s alkoholem: Jedna sklenička mi nikdy nestačila!

Vignerová o boji s alkoholem: Jedna sklenička mi nikdy nestačila!

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

Další doporučené recepty:

Rychlá hrachová polévka
Rychlá hrachová polévka
Rychlá hrášková polévka s krutony
Rychlá hrášková polévka s krutony
Rychlá chlebová omeleta
Rychlá chlebová omeleta
Rychlá kakaová poleva
Rychlá kakaová poleva
Rychlá kapustová polévka
Rychlá kapustová polévka
Rychlá kávová zrna
Rychlá kávová zrna
  • Recepty.cz
  • Rychlá kachna z kuřete
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact