• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlá játrová paštika
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá játrová paštika

autor: W.E.Jana
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá játrová paštika
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g sádlo od bůčku
    • 600
      g vepřová játra
    • 4
      ks cibule velké
    • koření
    • slanina

Postup přípravy receptu

1
V kastrolu mícháme na kostky pokrájené sádlo od bůčku až zesklovatí. Potom přidáme cibuli pokrájenou na kostičky, necháme zpěnit. Přidáme játra také nakrájená na kostičky a všechno společně pořádně opečeme. Potom přidáme sůl, pepř, tlučené nové koření, tlučený hřebíček, mletý kmín. Směs za tepla umeleme na masovém strojku a pak lze buď nandat do sklenice nebo do formy vyložené plátky slaniny. (Dobrá je forma na biskupský chlebíček, ale lze použít cokoliv, třeba i kelímek od flory apod.). Necháme vychladit.
2
Paštika není určena pro příliš dlouhé skladování, ale je opravdu dobrá.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Játrová paštika na pomerančích

Játrová paštika na pomerančích

Jednoduchá játrová paštika s houbami

Jednoduchá játrová paštika s houbami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radek | 25. 4. 2015 18:58

    Recept mne zaujal, ale přišlo mi to moc tučné, tak jsem místo sádla dal vařené brambory. Výsledek stál za to - paštika vynikající, všem doma moc chutnala.

  • Jarča | 5. 1. 2015 13:44

    Věřím, že je paštika dobrá - dělám podobnou. Jen jsem chtěla přijít se svojí troškou do mlýna, zkuste přidat trochu skořice. Paštice dodá moc dobrou chuť.

  • katuusss | 4. 1. 2015 21:39

    Fantastická a přitom tak lehká... <3 Už nikdy paštiky nebudu kupovat! Děkuji za skvělý recept :-)

  • katuusss | 3. 1. 2015 20:52

    Jak lehké...

  • Věra | 4. 11. 2012 20:38

    Báječná! Včera jsme zabíjeli a dnes jsem ještě vyvářela kosti, abych je nemusela dávat do mrazáku, takže kromě jater jsem do paštiky přidala i to obrané maso. Paštiku jsme naplinili do skleniček od výživy a sterilovali - uvidíme, zda vydrží... (na to, aby vydržela dlouho je moc dobrá)

  • Thinuviel | 21. 10. 2011 13:08

    Naprosto výborná a jednoduchá paštika. S použitím tyčového mixéru to byla brnkačka. Udělala jsem ve dvou verzích - jednu klasiku a druhou navíc s česnekem. Příště zkusím i s mandlemi. Mňam :-)

  • -= Rowan =- | 16. 7. 2008 18:14

    Moc mňamózní, děkuji za recept !!

  • Anonym | 20. 9. 2005 20:56

    Vynikající recept. Dělám to již podruhé. Sádlo neškvařím, ale kupuji hotové,které jenom rozpustím.Dávám 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti Paštiky a rillettes
Maso Vnitřnosti Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Koření Sádlo Slanina Vepřová játra
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mňam buřty

Mňam buřty

Křenová pomazánka

Křenová pomazánka

Hovězí maso na pivu

Hovězí maso na pivu

Kefírová buchta od Camm

Kefírová buchta od Camm

Beránek  hrnkový

Beránek hrnkový

Medové řezy alá falešný medovník

Medové řezy alá falešný medovník

Olomoucká pomazánka s mascarpone - zdravě a chutně

Olomoucká pomazánka s mascarpone -…

Tiramisu se zakysanou smetanou

Tiramisu se zakysanou smetanou

Rajská polévka se špeclemi

Rajská polévka se špeclemi

Doporučujeme

30 minut
Květáková polévka v chlebu

Květáková polévka v chlebu

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

Poslední sledované recepty

48
Zapečené těstoviny se slaninou a smetanou
Zapečené těstoviny se…
43
Klasické lečo
Klasické lečo
25
Rybízový koláč s tvarohem I.
Rybízový koláč s…
21
Virgin mojito
Virgin mojito
21
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…

Zajímavé články

Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná a zeleninová vlna léta!
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná…
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je zdravá, rychlá a stala se hitem sociálních sítí
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je…
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro nás nezbytná ingredience v něm chybí
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro…
AHA.cz Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Mimibazar Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Ženy.cz První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

Blesk.cz Jiří Krampol (†87): Detaily posledního rozloučení!

Jiří Krampol (†87): Detaily posledního rozloučení!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

  • Recepty.cz
  • Rychlá játrová paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact