• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlá hrášková polévka s krutony
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá hrášková polévka s krutony

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 16
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá hrášková polévka s krutony
Rychlá hrášková polévka s krutony
Rychlá hrášková polévka s krutony
Rychlá hrášková polévka s krutony
Rychlá hrášková polévka s krutony
Rychlá hrášková polévka s krutony
4fotografie
Nahrát fotku
 

Krémové polévky jsou výtečnou večeří, na které si pochutná celá rodina. Vyzkoušejte rychlou hráškovou podle časopisu F.O.O.D. Její příprava vám nezabere více jak 20 minut z vašeho volného času a dopřát si ji můžete po celý rok.

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule
    • 0,50
      ks pórek (bílá část)
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks bageta menší
    • olivový olej
    • 300
      g mražený hrášek povolený
    • 800
      ml zeleninový vývar
    • sůl a pepř
    • zakysaná smetana k podávání

Postup přípravy receptu

1
Cibuli pokrájejte nahrubo, bílou část pórku na kolečka, česnek na plátky. Bagetu natrhejte na malé kousky, dejte do zapékací mísy, zalijte dvěma lžícemi oleje, rukama promíchejte, aby se všechny kousky obalily a dejte péct do trouby vyhřáté na 180 °C na 10 až 15 minut, dokud krutony nezezlátnou.

RADA: Krájení cibule

2
V hrnci rozehřejte dvě lžíce oleje, přidejte cibuli a asi 3 minuty restujte. Poté přidejte pórek, česnek a restujte další 3 minuty. Přidejte hrášek, zalijte vývarem a přiveďte k varu. Vařte asi 5 minut. Ochuťte solí, pepřem a rozmixujte tyčovým mixérem. Polévku rozdělte do misek, přidejte po lžíci zakysané smetany, krutony a pár kapek olivového oleje.

RADA: Jak na poslední kapku oleje

3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrášková polévka s kapřími hranolky

Hrášková polévka s kapřími hranolky

Pikantní hrášková polévka s kokosovým mlékem

Pikantní hrášková polévka s kokosovým…

Krémová hrášková polévka s chipsy

Krémová hrášková polévka s chipsy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky FOOD
Pečení Vaření Restování Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bageta Česnek Cibule Mražený hrášek Olivový olej Pórek Sůl Zakysaná smetana Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Jahodový likér

Jahodový likér

Tuňáková pomazánka IV.

Tuňáková pomazánka IV.

Nakládaný hermelín VI.

Nakládaný hermelín VI.

Dušené hovězí s mrkví a fazolkami

Dušené hovězí s mrkví a fazolkami

Peříčkový řez

Peříčkový řez

Tvarohový koláč líné ženy

Tvarohový koláč líné ženy

Čočková polévka s klobásou a zeleninou

Čočková polévka s klobásou a zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

258
Klasický houskový knedlík
Klasický houskový knedlík
70
Kuřecí maso ve sladko-kyselé omáčce
Kuřecí maso ve sladko…
64
Polévka ze pstruha
Polévka ze pstruha
32
Tradiční hraběnčiny řezy
Tradiční hraběnčiny řezy
31
Houbová omáčka II.
Houbová omáčka II.

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Další doporučené recepty:

Rychlá houbová bramboračka
Rychlá houbová bramboračka
Rychlá houbová omáčka
Rychlá houbová omáčka
Rychlá hrachová polévka
Rychlá hrachová polévka
Rychlá chlebová omeleta
Rychlá chlebová omeleta
Rychlá kachna z kuřete
Rychlá kachna z kuřete
Rychlá kakaová poleva
Rychlá kakaová poleva
  • Recepty.cz
  • Rychlá hrášková polévka s krutony
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact