Tak to jde i s vepřovýma játrama, já to skoro nerozlišuju :-D ale jinak přesně podle receptu, 10 minut pod alobalem a odkryté 20 minut na 200°C chutná :-)
zkusila jsem a nemá to chybu, zařadila jsem je do jídelníčku díky a dávám ohromnou 1
Báječný, rychlý a jednoduchý recept! Rozhodně se k němu budu ráda vracet! Díky!
Děkuji za recept,jsou fantastická,jiné už nedělám! <:-)
Zkuste nahoru místo pokapání olejem poklás plátečky másla. Přijde mi, že jatýrka tím získají na chuti. Jinak dnes byla tato jatýrka opět k obědu, tentokrát s rýží. Rychlé, chutné, prostě SUPER!
Opravdu velmi dobré, jednoduché a rychlé. A jako přílohu jde dát opravdu cokoliv - já jsem udělal opečený toastový chléb s bylinkovým máslem
Pečienky smažím vo friťáku, ale toto sa mi pozdávalo viac. Pred šupnutím do trúby som ich osolila, a keďže ich bolo iba 750 g, pridala som aj malé ružičky brokolice navrch. Ako príloha boli opečené nové zemiačiky v šupke a pretože mi bolo ľúto sójovej tatárky, urobila som cesnakový dip. Obed mal úspech, budem opakovať, vďaka za recept. Zora
Děkuji za prima recept, játra jím u nás jen já a tak jsem uvítala recept při kterém s jednou porcí nezacákám celou kuchyň. Chutnají ještě lépe než z pánve.Hodnotím 1
Skvele chutnalo mi to vic nez na panvicce ... a hlavne mi to prijde casove moc fajn ... jen se to da trouby a clovek si muze delat jine vec,i nez stat u sporaku
Tak jsem vyzkoušela a smažit játra klasicky na pánvi už nikdy nebudu. Děkuji za nápad. Dávám za jedna.
Moc dobré!
tak to je fakt super napad..
Dávám za 1. Bylo to výborné i s čerstvým chlebem.
Tak mě tohle jídlo bohužel nechutnalo. Bylo to hrozně suché. :(
Ahoj, dnes budu játra dělat k večeři, tak snad uspěju... :))
Nechala jsem se inspirovat a stálo to za to.Dokonce nic nezbylo,což se u nás(když jsou játra),málokdy stává.1.
Naozaj velmi ,velmi jedle,rychle a nenarocne na pripravu,davam 1 a dakujem za recept
Dala jsem mamce resept, dělala včera a MOOOOOC to chvílila. Mám prý autorce moc poděkovat!!!!!
Dělala jsem včera k nedělnímu obědu a opravdu to je vynikající.Rychlé a chuťově mňamka,chutnalo celé rodině.Dávám velikou 1.
Včera jsem vyzkoušela k večeři. Příhoha bramborová kaše a nemohu jinak než velikánská 1*. Marie
Marsí - co chutnalo, to bylo prostě žůžo - labůžo!!!! Už jsem recept dala mamce a Ladience jsem s dovolením poslala foto... Mám to vyfocené s těstovinami, nazdobené paprikou, majolkou, kedlubnou a kečupem - holka když to viděla, tak se na to vrhala tak, že jsem málem foto nestihla udělat :-)
Simčo, to jsem ráda, že chutnalo...:-))
Tak dnes jsem to dělala k obědu. Měla jsem doma jen 650g jater, tak jsem si říkala, že nám 2 s mužem a dceři k večeři to bude stačit, ale je to tak dobré, že bych to byla schopná sníst sama :-). Doopravdy je to moc dobré, rychlé a bez nepořádku na sporáku. Děkuji autorce !!! Manžel to jedl s rýží a já s těstovinami a mohu říct, že tyto přílohy "fungují" skvěle.
Děkuji za radu,vyzkoušel jsem kuřecí a výborné
Odpovím si sama, protože jsem to dnes zkoušela - šly. Byly super, dávám 1.
A myslíte, že by šly kachní?
Jirko..já bych nedávala jiný druh jater...ta by bohužel nezměkla, ale možná spíše ztvrdla...ale je fakt, že jsem to nikdy nezkoušela, byť jsem autor receptu..:-), ale co jsem zkoušela byla játra krůtí a to šlo.:-)
Troubu jsem vyhřála na 200, pekla nejdříve přikryté alobalem, pak nepřikryté, když jsou játra hodně nahusto, tak pečení trvá delší dobu, kontrolovala jsem a dávala od sebe vidličkou, aby nebyla krvavá. Ale je to moc dobrý, půl kg jater nesní 2 dospěláci a chutná to i studené. Ohřívala jsem zbytek v mikrovlnce, přežilo bez úhony. Dávám 1.
Velice mě to láká vyzkoušet,ale na kolik stupňů mám vyhřát troubu a nemáte někdo zkušenost zda je možné použít i jiné druhy jater?
Lido,jsem rada,ze chutnalo,take zdravim a doufam,ze uz jsi to vyresila s dcerou,kdyz tak pisni ve volne chvili...:-}}
Marsííí, výborný recept, skvělá rychlovka a velká dobrota.Moc tě zdravím.Lída
Taky moc chválím,čisťoučká práce a dobrůtka,díky
Jeeee diky za pochvalu...:-) to potesi...
Další skvělý receptík na variace "manželových kuřecích jatýrek".Vyzkoušela jsem a předávám pochvalu od rodiny:)). Supéééér.
Vynikající,rychlý.Játra jsou měkkoučká,kuchyň čisťoučká-recept jsem už poradila dceři a snaše.Dávám 1!
V jednoduchosti je krása a zdá sa, že aj chuť. :-)
Pri vyprážaní čohokoľvek vám olej nebude prskať, keď do panvice vložíte zo 3 kolieska mrkvy.
Ak používam grilovacie korenie, nesolím už, vidím to ináč ako skvelý nápad robiť pečienku týmto spôsobom, tiež ma desí predstava drhnutia kuchyne, ináč pečienka neprská, keď ju obalím dvakrát, teda najprv trojobal a potom znova do vajíčka a strúhanky, fakt to nemá chybu, vtedy neprská
Byla jsem tak nadšená,že nemusím po smažení jater drhnout celou kuchyň Marsí,že jedničku přidávám až dnes:o)
Kamčo (pardon za to familierní oslovení..:-), na to ale vážně padne dost toho koření a chuť to vážně nepřemlátí..:-))) jde právě o tu chuť a solit se to vážně nemusí, pepři se nebráním, pokud někdo má rád ostřejší..dokonce jsem to už i potírala prolisovaným česnekem..:-)) ale v podstatě je jedno čím se to posype, každý dle své chuti..:-) a Lusindě děkuji za ocenění....:-))
taky se mi to moc líbí, určitě vyzkouším...
Zdeni, máš pravdu. Ale na 1 kg jater nejde nasypat půl pytlíku gril. koření. To by to přemlátilo chuť jater. Osobně raději méně kořením, zvláště kořenícími směskami s cílem nechat vyniknout chuti hlavní surovině.
Zajímavé,zítra jdu do toho!!!!!
Pro Kamila - je to kořeněné grilovacím kořením!!!!
Dnes jsem ihned po přečtení vyzkoušela,pouze doporučuji játra olejem postříkat.Já si olej dám do rozprašovače na květiny a film na strouhance je jemný a rovnoměrný.Jinak jste marsí šikulka(viz ostatní vaše receptíky):)
Velmi pěkný recept, snad bych to ještě na závěr opepřil a osolil.
Marsí, dobrý nápad - musím vyzkoušet! Díky za nápad.