• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rychlá díratá buchta
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá díratá buchta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá díratá buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 150
      g cukr krystal
    • 100
      g tuk Rozehřátý tuk - IVA
    • 0,25
      l mléko
    • 3
      vejce
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      prášek do pečiva
  • Poleva
    • 100
      g máslo
    • 200
      g cukr krystal
    • 2
      lžíce kakao
    • 2
      lžíce voda
    • 2
      lžíce hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Cukr s celými vejci vyšleháme do pěny, přidáme mouku s práškem do pečiva, rozehřátý tuk, olej, mléko a vše řádně promícháme. Těsto nalejeme do vymaštěného a polohrubou moukou vysypaného plechu.
2
Pečeme cca 20-30 minut při 180 °C. Ještě do teplé buchty naděláme obrácenou stranou měchačky po celé ploše díry (velmi oblíbená činnost pro děti) a necháme takto vychladnout.
3
<BR>Nakonec v horké vodní lázni připravíme polevu, kterou přes moučník přelejeme a rozetřeme. Ta se úžasně nasákne dovnitř. Tato buchta je opravdu velmi rychlá k přípravě a chutná báječně.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Díratá buchta z čokoládových figurek

Díratá buchta z čokoládových figurek

Výborná rychlá hrnková buchta

Výborná rychlá hrnková buchta

Maková buchta - skvělá a rychlá

Maková buchta - skvělá a rychlá

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • srdičko | 25. 8. 2012 18:55

    Tak buchtičku už mam v troubě trošku jsem ji vylepšila tak jsem zvědava jestli se povede tak se ozvu ;-) :-P

  • Gábina | 5. 6. 2006 09:12

    Koláč je výborný, jen dám příště do polevy méně cukru - zdála se nám moc sladká

  • Uršula Svalnatá | 18. 9. 2005 09:01

    Je to fakt mazec na tu buchtu nedám dopustit.

  • Jana | 25. 8. 2005 12:14

    Ano buchta je výborná, akorát se mi trochu nepovedla poleva,bylo jí o malinko míň a byla hrozně moc tekutá,ale jinak výborné-doporučuji!

  • Helena Papežíková | 11. 8. 2005 20:44

    Moooc dobré, jen jsem do těsta přidala trochu kakaa, manžel má raději vše s kakaem. Opravdu je rychlá na přípravu a báječná na chuť. Všem vřele doporučuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hnědý rum Kakao Máslo Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Tuk Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čaj ze sušených šípků

Čaj ze sušených šípků

Bůček pečený na zelí

Bůček pečený na zelí

Anglické zázvorové sušenky

Anglické zázvorové sušenky

Polévané piškotové muffinky

Polévané piškotové muffinky

Těstovinový salát s nakládanou zeleninou a zakysanou smetanou

Těstovinový salát s nakládanou…

Rychlé fazolové lečo

Rychlé fazolové lečo

Ořechové rohlíčky (Pařížské)

Ořechové rohlíčky (Pařížské)

Podzimní jablečný (hruškový) koláč s drobenkou

Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…

Okoun na másle a kmínu

Okoun na másle a kmínu

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

51
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
45
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
40
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
33
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
27
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Rychlá díratá buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact