Maso nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy, přidáme trochu oleje, asi dvě lžičky škrobové moučky a tři lžičky koření. Necháme odležet na hodin. Na pánev rozehřejeme olej a maso zprudka opečeme ze všech stran. Přidáme česnek najemno nakrájený (podle chuti), krátce osmažíme, pak přidáme sojovou a chilli omáčku, promícháme. Maso zalejeme horkou vodou, přidáme kostku slepičího bujonu a podusíme do zhoustnutí šťávy.
Omlouvam se, ale tohle videt ma kamaradka z Hong Kongu tak se hanbou propadne...
lida
|18. 2. 2011 11:43
tento recept se mi zamlouvá.hned ho budu dělat a pak napíši vysledek..... :-[
Jana
|2. 1. 2011 12:06
Dnes vyzkoušené a všem velmi chutnalo. Díky :-)
maruška
|17. 11. 2010 10:11
super :-)
Z-Zuzi
|12. 10. 2010 13:51
Dnes jsem zkusila a musim říct,že čína je výborná! :-)
Ivana Kovářová
|31. 3. 2007 18:28
Nejlepší papání na světě mamčo :)
Jitka Kovářová
|11. 2. 2007 10:37
Jsem ráda,že chutnalo.Kung-pao jsem ještě nezkoušela,ale vždy experimentuju.Asi bych do receptu na čínu přidala lžičku čerstvého zázvoru,octa, trochu cukru a opražené oříšky.
alena
|10. 2. 2007 21:34
Moc dobré. Neznáte recept na Kung-pao, co tam dělá tu specifickou sladkokyselou chuť?