Zbytky chleba nemusejí skončit v koši nebo ve strouhance, dá se z nich připravit skvělé rychlé jídlo. Zkuste to podle našeho receptu!
RADA: Jak skladovat chléb?
RADA: Co nevíte o domácím chlebu
Vaječná omeleta s medvědím česnekem
Omeleta se žampiony a špenátem
Omeleta s čedarem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dunajské vlny
Rohlíky na ráno
Smažené houskové knedlíky
Cuketové matesy II.
Cukrářská vánočka (mazanec)
Boloňské špagety podle Evy
Roláda piškotová
Meruňkový dort (řez) - nepečený
Špecle s kořenovou zeleninou
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem