Zbytky chleba nemusejí skončit v koši nebo ve strouhance, dá se z nich připravit skvělé rychlé jídlo. Zkuste to podle našeho receptu!
RADA: Jak skladovat chléb?
RADA: Co nevíte o domácím chlebu
Vaječná omeleta s medvědím česnekem
Omeleta se žampiony a špenátem
Omeleta s čedarem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hruškový koláč II.
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Caprese
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Rychlé fazolové lečo
Květákové placky (DUKAN)
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Medová žebra
Koka dort
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem