Zbytky chleba nemusejí skončit v koši nebo ve strouhance, dá se z nich připravit skvělé rychlé jídlo. Zkuste to podle našeho receptu!
RADA: Jak skladovat chléb?
RADA: Co nevíte o domácím chlebu
Vaječná omeleta s medvědím česnekem
Omeleta se žampiony a špenátem
Omeleta s čedarem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Dušené vepřové na provensálském koření
Buchta s rosolem
Francouzské palačinky
Banánovo-broskvové tiramisu
Kakaové řezy s piškoty
Mrkvovo-celerový salát
Kakaovo-kávový moučník
Máslo s medvědím česnekem
Trhané vepřové
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou